Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ξεκίνησαν οι πτήσεις των ελληνικών drone;

Η περιοχή νότια της Κρήτης είναι περιοχή δοκιμών για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις (σ.σ. προσφέρει απόσταση από τα... αδιάκριτα βλέμματα)

Διονύσης Αντωνέλλος Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ξεκίνησαν οι πτήσεις των ελληνικών drone;

Ξεκίνησαν οι πτήσεις των ελληνικών drone στα νότια της Κρήτης όπου γίνονται συνήθως οι δοκιμές της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας;

Στην περιοχή νότια της Κρήτης εμφανίστηκε δοκιμαστική πτήση drone δημιουργώντας ερωτήματα για το τι θα μπορούσε να συμβαίνει.

Το πρόγραμμα του «Αρχύτας», υλοποιείται με τη σύμπραξη της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρόκειται για το πρώτο ελληνικό drone, το οποίο μάλιστα απογειώνεται και κάθετα.

Η περιοχή νότια της Κρήτης είναι περιοχή δοκιμών για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις (σ.σ. προσφέρει απόσταση από τα… αδιάκριτα βλέμματα)  και μακάρι η δοκιμή του συγκεκριμένου drone να αφορούσε και στο Aρχύτας το οποίο θα παράγει στο σύνολο του αεροσκάφους η ΕΑΒ.

Διαβάστε επίσης

Koρβέτες: Έκανε κίνηση η Γαλλία – Δίνει πέντε Gowind στην τιμή των τεσσάρων – Tις δύο άμεσα;

Κυπριακά επιθετικά ελικόπτερα σε ρόλο κυνηγών Bayraktar

Ξεκίνησαν οι πτήσεις των ελληνικών drone;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξεκίνησαν οι πτήσεις των ελληνικών drone;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ