Αρχική » Ένοπλες Δυνάμεις

Χαμός στη Β’ μοίρα Αλεξιπτωτιστών με κατάσταση ομηρίας του διοικητή από επαγγελματία οπλίτη

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/7) στην Β’ μοίρα Αλεξιπτωτιστών, καθώς υπαξιωματικός άρχισε να πυροβολεί, προκαλώντας πανικό στην μονάδα.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ένοπλες Δυνάμεις
Επεισόδιο σημειώθηκε στην Β’ μοίρα Αλεξιπτωτιστών, καθώς υπαξιωματικός άρχισε να πυροβολεί, προκαλώντας πανικό στην μονάδα.

«Συναγερμός» σήμανε στη Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο το πρωί της Παρασκευής (21/7).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπαξιωματικός επαγγελματίας οπλίτης φέρεται να άνοιξε πυρ με αβολίδωτα, προκαλώντας πανικό στην μονάδα.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν αναφορές πως ταμπουρώθηκε σε κτήριο του στρατοπέδου, μέχρι τελικά να συλληφθεί από την Στρατονομία.

Όλα ξεκίνησαν όταν Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ), να είναι εκτός εαυτού και τα είχε βάλει με τον διοικητή της Μονάδας καθώς φέρεται να δυσαρεστήθηκε από κάποια ποινή που του επιβλήθηκε.

Ο οπλίτης πέταξε χειροβομβίδα κρότου – λάμψης μέσα στο Διοικητήριο της Μοναδάς, είσέβαλε σε αυτό και κρατούσε όμηρο το διοικητή τον οποίο απειλούσε να σκοτώσει.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Γιατί δεν θα νοιάζει την Ελλάδα αν πάρει F-16 η Tουρκία

Τούρκοι: Ανησυχία για το F-16 Viper 005 που επιστρέφει στην Ελλάδα παρέα με F-35

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαμός στη Β’ μοίρα Αλεξιπτωτιστών με κατάσταση ομηρίας του διοικητή από επαγγελματία οπλίτη». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ