Αρχική » Viral

Καιρός: Ο Αρναούτογλου έριξε βόμβα για τον καύσωνα – Τόσο θα κρατήσει!

Πότε θα υποχωρήσει το κύμα καύσωνα και οι ακραίες θερμοκρασίες στην Ελλάδα.

Ιωσήφ Σηφάκης Featured Viral
Καιρός: Ο Αρναούτογλου έριξε βόμβα για τον καύσωνα – Τόσο θα κρατήσει!

Καιρός: Το κύμα καύσωνα με τις αφόρητα υψηλές θερμοκρασίες δεν σταματάει και ο Σάκης Αρναούτογλου ρίχνει «βόμβα» σχετικά με το πότε θα υποχωρήσει.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει, έρχεται το πιο θερμό Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, με το θερμόμετρο να ξεπερνάει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου. Όμως δεν θα σταματήσει εκεί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ματίνα Παγώνη, η οποία μιλώντας στο κανάλι του MEGA, τόνισε πως ο καύσωνας θα διαρκέσει πολλές ημέρες και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για συγκεκριμένες ομάδες, οι οποίες θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή.

Ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, όλο αυτό το διάστημα δίνει τις δικές του προβλέψεις και σημειώνει πως η θερμοκρασία θα υποχωρήσει μετά τις 28 Ιουλίου.

Σε ένα διάγραμμα που παρουσίασε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, η Κυριακή (23/7) και η Τετάρτη (26/7) θα είναι οι πιο θερμές ημέρες, με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 44 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα, τα νούμερα θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερα στους κλειστούς κάμπους, ενώ στις ορεινότερες περιοχές και τα νησιά θα πρέπει να υπολογίζουμε 4 με 8 βαθμούς λιγότερους.

Το επόμενο δεκαήμερο το θερμόμετρο θα ξεπερνάει μόνιμα τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Παρασκευή (28/7) θα…. δροσίσει, αφού η θερμοκρασία κατά μέσω όρο θα κυμανθεί στους 38 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό πίνακα…

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Ο Αρναούτογλου έριξε βόμβα για τον καύσωνα – Τόσο θα κρατήσει!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιωσήφ Σηφάκης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ