Αρχική » Ένοπλες Δυνάμεις

Ελληνοτουρκικά: Ετοιμάζονται για νέα Ίμια στο Πολεμικό Ναυτικό – Πώς θα ψάχνουν τους Τούρκους κομάντο

Τα drone ελικόπτερα Α900 θα έχουν ακτίνα δράσης έως και 25 χλμ από το πλοίο ενώ θα κινούνται με ταχύτητα 58 χλμ την ώρα.

Διονύσης Αντωνέλλος Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ετοιμάζονται για νέα Ίμια στο Πολεμικό Ναυτικό - Πώς θα ψάχνουν τους Τούρκους κομάντο

Ελληνοτουρκικά: Ετοιμάζονται για νέα Ίμια στο Πολεμικό Ναυτικό με νέο σχέδιο για το πώς θα ψάχνουν τους Τούρκους κομάντο.

Η ALTUS LSA υπέγραψε συμφωνία με το Πολεμικό Ναυτικό για την προμήθεια και εγκατάσταση μη επανδρωμένων ελικοπτέρων σε πλοία του ελληνικού στόλου.

Η συμφωνία προβλέπει την προμήθεια 5 A900 UAVs για ναυτική επιτήρηση, τα οποία έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την Alpha Unmanned Systems στην Ισπανία.

Τα drone ελικόπτερα Α900 θα έχουν ακτίνα δράσης έως και 25 χλμ από το πλοίο ενώ θα κινούνται με ταχύτητα 58 χλμ την ώρα.

Τα ελικοπτερα αυτά μπορούν να πετούν με κάθε καιρό και θα δώσουν στο ελληνικό Π.Ν. την δυνατότητα να ελέγχει τις ελληνικές βραχονησίδες τύπου Κανδελιούσσα στα Δωδεκάνησα όπου οι παραβιάσεις από τουρκικά Bayraktar είναι συνεχείς.

Tα Α900 θα μπορούν να δίνουν συνεχή εικόνα στις φρεγάτες του Π.Ν. και να συντονίζονται οι περαιτέρω ενέργειες των ελληνικών πλοίων ακόμα και για στοχοποίηση αν χρειαστεί.

Το ελληνικό Π.Ν. ετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο αφού η τουρκική προκλητικότητα δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.

Η ελληνική ALTUS LSA υπέγραψε συμφωνία με το Πολεμικό Ναυτικό για την προμήθεια και εγκατάσταση μη επανδρωμένων ελικοπτέρων σε πλοία του ελληνικού στόλου.

Η ALTUS LSA ανέλαβε και την εκπαίδευση των στελεχών του Π.Ν. και της ΥΠΑ αναφορικά με τον τύπο του UAV, το χειρισμό αλλά και τη συντήρηση του συστήματος καιθώς και την ενσωμάτωση των σχετικών συστημάτων στα πολεμικά πλοία του ΠΝ.

Σύμφωνα με την εταιρεία τα UAVs θα ενσωματωθούν στις ελληνικές φρεγάτες και αναμένεται να καταστούν επιχειρησιακά από τον Απρίλιο του 2022.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Πάλι έχασαν οι Τούρκοι τα ελληνικά F-16 που πήγαν κρυφά Κύπρο και Ισραήλ – ΣΟΚ στην Άγκυρα

Ισραήλ: Έρωτας των Ισραηλινών με τους Έλληνες πιλότους

Αυτός είναι ο ισχυρότερος στρατός στον κόσμο

Ελληνοτουρκικά: Ετοιμάζονται για νέα Ίμια στο Πολεμικό Ναυτικό – Πώς θα ψάχνουν τους Τούρκους κομάντο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Ετοιμάζονται για νέα Ίμια στο Πολεμικό Ναυτικό – Πώς θα ψάχνουν τους Τούρκους κομάντο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ