Αρχική » Ένοπλες Δυνάμεις

Ισραήλ: Έρωτας των Ισραηλινών με τους Έλληνες πιλότους

Γεωπολιτικά αλλά και εξοπλιστικά Ελλάδα και Ισραήλ βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ ενώ οι Ισραηλινοί εκτιμούν τις δυνατότητες των Ελλήνων πιλότων και τους... θέλουν κοντά τους.

Διονύσης Αντωνέλλος Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Ισραήλ: Έρωτας των Ισραηλινών με τους Έλληνες πιλότους

Ισραήλ: Έρωτας των Ισραηλινών με τους Έλληνες πιλότους που σε κάθε άσκηση επιβεβαιώνεται.

Άλλη μία ισραηλοελληνική άσκηση, η Frizis Damas 2022 έφτασε στο τέλος της και επιβεβαιώνει την στενή συνεργασία των δύο αεροποριών.

Η άσκηση διεξήχθη εντός του FIR του Τελ Αβίβ και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Διεξήχθησαν αποστολές αέρος – αέρος και προσβολές επίγειων στόχων ενώ πραγματοποιήθηκε και εναέριος ανεφοδιασμός ντός του FIR Λευκωσίας.

Οι Ισραηλινοί έχουν βρει στα πρόσωπα των Ελλήνων ικανούς πιλότους ώστε να βελτιώνονται και οι ίδιοι και γιατί όχι να μαθαίνουν (σ.σ. και να μαθαίνουμε) πράγματα.

Οι ασκήσεις μεταξύ των δύο πολεμικών αεροποριών θα συνεχιστούν αφού το Ισραήλ ξέρει πως με την Τουρκία δεν μπορεί πλέον να είναι κοντά (σ.σ. έκαναν παρόμοιες ασκήσεις με τους Τούρκους στο παρελθόν).

Γεωπολιτικά αλλά και εξοπλιστικά, Ελλάδα και Ισραήλ βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ ενώ οι Ισραηλινοί εκτιμούν τις δυνατότητες των Ελλήνων πιλότων και τους… θέλουν κοντά τους.

Στην άσκηση συμμετείχε η ελληνική Πολεμική Αεροπορία με οκτώ αεροσκάφη F-16 της 115 Πτέρυγας Μάχης και η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία με δύο F-16, δύο F-15I και δύο Β-707.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο ισχυρότερος στρατός στον κόσμο

Bayraktar: Το σύστημα μάχης των Belharra εγγυάται την καταστροφή τους

Toυρκία: Φτιάχνει και την δεύτερη Belharra η Ελλάδα – Μυστήριο με τον ηλεκτρονικό πόλεμο λένε οι Τούρκοι

Ισραήλ: Έρωτας των Ισραηλινών με τους Έλληνες πιλότους
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ισραήλ: Έρωτας των Ισραηλινών με τους Έλληνες πιλότους». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ