Αρχική » Ένοπλες Δυνάμεις

Ισραηλινοί: 3 χλμ η ισραηλινή ομπρέλα στα νησιά – Δεν θα λειτουργούν επικοινωνίες και GPS των Bayraktar

Τα τουρκικά drone έχουν αυξήσει μέσα σε έναν χρόνο κατά 182% τις παραβιάσεις στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Διονύσης Αντωνέλλος Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ισραηλινοί: 3 χλμ η ισραηλινή ομπρέλα στα νησιά - Δεν θα λειτουργούν επικοινωνίες και GPS των Bayraktar

Ισραηλινοί: 3 χλμ θα είναι η εμβέλεια της ισραηλινής ομπρέλας στα νησιά του Αιγαίου, στην οποία δεν θα λειτουργούν οι επικοινωνίες και τα GPS των Bayraktar.

Τα τουρκικά drone έχουν αυξήσει μέσα σε έναν χρόνο κατά 182% τις παραβιάσεις στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Τα στοιχεία αυτά δεν έμειναν ασχολίαστα από τους Ισραηλινούς, οι οποιοι και βάζουν αντι-drone ασπίδα στα ελληνικά νησιά και τον Έβρο.

Το ισραηλινό σύστημα θα μοιάζει με το Drone Dome που χρησιμοποιεί το Iσραήλ και, σύμφωνα με ανάλυση του Jewish Institute for National Security of America (JINSA), θα μπορεί να παρεμβαίνει στις συχνότητες των τουρκικών drone (μικρών και μεγάλων) και να τα εμποδίζει να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.

Οι Ισραηλινοί δίνουν μεγάλη σημασία στο ελληνικό Drone Dome, το οποίο σύμφωνα με την έκθεση θα παρέχει προστασία σε μία απόσταση 3,22 χλμ. από τα ελληνικά νησιά, επεμβαίνοντας στις επικοινωνιες των τουρκικών drone και στα GPS τους.

Με λίγα λόγια τα τουρκικά drone είτε θα πέφτουν είτε θα επιστρέφουν στη βάση τους, σύμφωνα με τον αλγόριθμό τους, αλλά σε κάθε περίπτωση η αποστολή τους θα αποτυγχάνει, σημειώνει το αμυντικό τουρκικό σάιτ savunmasanayist.com, για τους τρόπους αντιμετώπισης των τουρκικών drone (σ.σ. γενικότερα).

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Πώς τουρκικά drone σχεδιάζουν να παρακάμψουν την ισραηλινή ομπρέλα 3χλμ στα ελληνικά νησιά και τον Έβρο

F-16: Aπίστευτη πρόκληση των Τούρκων – Λένε πως τα ελληνικα Block 30 θα έχουν δουλειά στο Αιγαίο γι αυτό δεν αναβαθμίζονται

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ισραηλινοί: 3 χλμ η ισραηλινή ομπρέλα στα νησιά – Δεν θα λειτουργούν επικοινωνίες και GPS των Bayraktar». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ