Αρχική »

Ελληνοτουρκικά: Τέρμα τα F-16 για την Τουρκία αν επιβεβαιωθεί η είδηση

Η Άγκυρα, μετα την αποβολή της απο το πρόγραμμα κατασκευής και αγοράς 100 F-35 λόγω των S-400 δεν... πήρε το μήνυμα και συνεχίζει τις αγορές από την Μόσχα.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τέρμα τα F-16 για την Τουρκία αν επιβεβαιωθεί η είδηση

Ελληνοτουρκικά: Τέρμα τα F-16 για την Τουρκία αν επιβεβαιωθεί η είδηση ότι Ρωσία και Άγκυρα συμφώνησαν για την αγορά και δεύτερου συστήματος S-400.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον διευθυντή της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Στρατιωτικής-Τεχνικής Υπηρεσίας Συνεργασίας (FSVTS), Ντμίτρι Σουγκάγιεφ, μέρος των S-400 θα παράγεται στην Τουρκία.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, η οποία φιλοξενείται στα μεγαλύτερα αμυντικά σάιτ της Τουρκίας, αναμένεται να βάλει τέλος στην όποια συζήτηση για την αγορά F-16 Viper από την Τουρκία (σ.σ. ή… τουλάχιστον να την καθυστερήσει αρκετά).

Η Άγκυρα, μετα την αποβολή της απο το πρόγραμμα κατασκευής και αγοράς 100 F-35 λόγω των S-400 δεν… πήρε το μήνυμα και συνεχίζει τις αγορές από την Μόσχα.

Επί της ουσίας δικαιώνεται το αμερικανικό Κογκρέσο το οποίο επέβαλε όρους για την αγορά των 40 F-16 από την Τουρκία.

Διαβάστε επίσης:

Ισραηλινοί: 3 χλμ η ισραηλινή ομπρέλα στα νησιά – Δεν θα λειτουργούν επικοινωνίες και GPS των Bayraktar

Ελληνοτουρκικά: Πώς τουρκικά drone σχεδιάζουν να παρακάμψουν την ισραηλινή ομπρέλα 3χλμ στα ελληνικά νησιά και τον Έβρο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Τέρμα τα F-16 για την Τουρκία αν επιβεβαιωθεί η είδηση». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ