Αρχική »

Ελληνοτουρκικά: Τέρμα τα F-16 για την Τουρκία αν επιβεβαιωθεί η είδηση

Η Άγκυρα, μετα την αποβολή της απο το πρόγραμμα κατασκευής και αγοράς 100 F-35 λόγω των S-400 δεν... πήρε το μήνυμα και συνεχίζει τις αγορές από την Μόσχα.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τέρμα τα F-16 για την Τουρκία αν επιβεβαιωθεί η είδηση

Ελληνοτουρκικά: Τέρμα τα F-16 για την Τουρκία αν επιβεβαιωθεί η είδηση ότι Ρωσία και Άγκυρα συμφώνησαν για την αγορά και δεύτερου συστήματος S-400.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον διευθυντή της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Στρατιωτικής-Τεχνικής Υπηρεσίας Συνεργασίας (FSVTS), Ντμίτρι Σουγκάγιεφ, μέρος των S-400 θα παράγεται στην Τουρκία.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, η οποία φιλοξενείται στα μεγαλύτερα αμυντικά σάιτ της Τουρκίας, αναμένεται να βάλει τέλος στην όποια συζήτηση για την αγορά F-16 Viper από την Τουρκία (σ.σ. ή… τουλάχιστον να την καθυστερήσει αρκετά).

Η Άγκυρα, μετα την αποβολή της απο το πρόγραμμα κατασκευής και αγοράς 100 F-35 λόγω των S-400 δεν… πήρε το μήνυμα και συνεχίζει τις αγορές από την Μόσχα.

Επί της ουσίας δικαιώνεται το αμερικανικό Κογκρέσο το οποίο επέβαλε όρους για την αγορά των 40 F-16 από την Τουρκία.

Διαβάστε επίσης:

Ισραηλινοί: 3 χλμ η ισραηλινή ομπρέλα στα νησιά – Δεν θα λειτουργούν επικοινωνίες και GPS των Bayraktar

Ελληνοτουρκικά: Πώς τουρκικά drone σχεδιάζουν να παρακάμψουν την ισραηλινή ομπρέλα 3χλμ στα ελληνικά νησιά και τον Έβρο

GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ