Αρχική » Ένοπλες Δυνάμεις

Τελικά το ελικόπτερο που… κλαίγαμε ότι καταστράφηκε λόγω της πλημμύρας πετάει κανονικά μία μέρα μετά

Το ΓΕΣ με ανακοίνωσή του για το θέμα το είχε ξεκαθαρισει.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Εξοπλιστικά
Τελικά το ελικόπτερο που... κλαίγαμε ότι καταστράφηκε λόγω της πλημμύρας πετάει κανονικά μία μέρα μετά

Τελικά το ελικόπτερο που… κλαίγαμε ότι καταστράφηκε λόγω της πλημμύρας στο Στεφανοβίκειο στο Βόλο πετάει κανονικά μία μέρα μετά.

Οι διαρροή φωτογραφιών από το στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Στεφανοβίκειο δημιούργησε την αίσθηση πως υπήρχε καταστροφή λόγω των νερών σε επιχειρησιακά ελικόπτερα του Στρατού.

Το ΓΕΣ με ανακοίνωσή του για το θέμα είχε ξεκαθαρισει πως τα επιχειρησιακά ελικόπτερα είχαν μεταφερθεί και πως δεν έγιναν ζημιές σε αυτά.

Τελικά το ελικόπτερο που… κλαίγαμε ότι καταστράφηκε λόγω της πλημμύρας πετάει κανονικά μία μέρα μετά

Μία μέρα μετά, χρήστης του διαδικτύου διαπίστωσε πως το ελικόπτερο που είχε εμφανιστεί μέσα στα νερά και παρουσιάζονταν ως… σχεδόν κατεστραμένο πετούσε κανονικά σε επιχειρήσεις διάσωσης στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Bayraktar: Νότια Κορέα και Τουρκία θα φτιάξουν μαζί μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Σύνοδος κορυφής G20: Σύνδεση Ινδίας με τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη μέσω Ελλάδας με οικονομικό διάδρομο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τελικά το ελικόπτερο που… κλαίγαμε ότι καταστράφηκε λόγω της πλημμύρας πετάει κανονικά μία μέρα μετά». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ