Αρχική » Εξοπλιστικά

Bayraktar: Νότια Κορέα και Τουρκία θα φτιάξουν μαζί μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Θέλουν να μάθουν την τεχνολογία των Bayraktar οι Νοτιοκορεάτες;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά Οικονομία
Bayraktar: Νότια Κορέα και Τουρκία θα φτιάξουν μαζί μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Bayraktar: Νότια Κορέα και Τουρκία σε σύμπραξη για μη επανδρωμένα αεροσκάφη, μετά τη συνάντηση του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του προέδρου της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ Γεολ.

Οι δύο πρόεδροι βρίσκονταν στο Νέο Δελχί, την πρωτεύουσα της Ινδίας, για τη Σύνοδο των Ηγετών της G20 και σύμφωνα με τον νοτιοκορεατικό Τύπο αποφάσισαν τη σύμπραξη Νότιας Κορέας και Τουρκίας στον τομέα των μη επανδρωμένων αεροσκάφων.

Bayraktar: Νότια Κορέα και Τουρκία θα φτιάξουν μαζί μη επανδρωμένα αεροσκάφη

«Η Νότια Κορέα αναμένεται να μάθει τεχνολογία UAV/UAV και επιχειρησιακές δεξιότητες με βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Τουρκίας στον τομέα αυτό», αναφέρεται στα νοτιοκορεατικά δημοσιεύματα.

Τονίστηκε ότι ο στρατός της Νότιας Κορέας επιτάχυνε τις μελέτες του για UAV αφού ένα βορειοκορεατικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος εισήλθε στη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων κοντά στο προεδρικό γραφείο στη Σεούλ στις 26 Δεκεμβρίου 2022, αλλά οι μελέτες ήταν ανεπαρκείς για την αντιμετώπιση των απειλών από τη Βόρεια Κορέα, σημειώνει το τουρκικό star.com.

Διαβάστε επίσης:

Σύνοδος κορυφής G20: Σύνδεση Ινδίας με τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη μέσω Ελλάδας με οικονομικό διάδρομο

Φρεγάτες: Η απίστευτη ιστορία των LCS – Πως ενώ δείχνουν Star Trek στην ουσία είναι άχρηστα πλοία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: Νότια Κορέα και Τουρκία θα φτιάξουν μαζί μη επανδρωμένα αεροσκάφη». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ