Αρχική » Ένοπλες Δυνάμεις

Τούρκοι: Το άγνωστο πολύ ξύλο που έφαγαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο – Το τουρκικό σχέδιο που κατέρρευσε

Σε μία ντροπιαστική παραδοχή προχώρησαν οι Τούρκοι τις προηγούμενες μέρες, αποκαλύπτοντας ότι τουρκικά F-16 «κλειδώθηκαν» από ελληνικά F-16.

Διονύσης Αντωνέλλος Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Το άγνωστο πολύ ξύλο που έφαγαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο - Το τουρκικό σχέδιο που κατέρρευσε

Τούρκοι: Το άγνωστο πολύ ξύλο που έφαγαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο με το τουρκικό σχέδιο να καταρρέι γι αυτό τώρα δικαιολογούνται με το ΝΑΤΟ.

«Όταν μπαίνουμε στο Αιγαίο οι Έλληνες κλειδώνουν στα ραντάρ τους» τα τουρκικά F-16, υποστηρίζουν τουρκικά ΜΜΕ σε μία προσπάθεια η απογοήτευση να καλυφθει από τον ρόλο του… καλού παιδιού στο ΝΑΤΟ.

Σε μία ντροπιαστική παραδοχή προχώρησαν οι Τούρκοι τις προηγούμενες μέρες, αποκαλύπτοντας ότι τουρκικά F-16 «κλειδώθηκαν» από ελληνικά F-16.

Δηλαδή οι Τούρκοι παραδέχτηκαν ότι τα τουρκικά μαχητικά βρέθηκαν μία στιγμή πριν το πάτημα του τελικού κουμπιού για την εκτόξευση ελληνικού πυραύλου προς την κατάρριψη των Τούρκων (lock).

Mε την προσπάθεια δημοσιοποίησης αυτής της κατάστασης, που είναι συνηθισμένη στο Αιγαίο, οι Τούρκοι σηκώνουν σκόνη για να μην βγει προς τα έξω το σχέδιο που εκτελούσαν την συγκεκριμένη μέρα.

Τι συνέβη.

Τουρκικά μαχητικά συνόδευαν ΝΑΤΟϊκό αεροσκάφος, χωρίς όμως να έχουν καταθέσει σχέδιο πτήσης.

Τα ελληνικά μαχητικά σηκώθηκαν για να τα αναχαιτίσουν, όπως γίνεται σε κάθε περίπτωση, σε όλα τα κράτη του κόσμου, όταν μπαίνει ένα μαχητικό άλλης χώρας στον εναέριο χώρο του, χωρίς να έχει καταθέσει σχέδιο πτήσης.

Τονίζεται ότι για την συνοδεία του αμερικανικού αεροσκάφους του ΝΑΤΟ, δεν υπήρχε κανένα σχέδιο πτήσης (σ.σ. μόνο το αμερικανικό αεροσκάφος είχε δηλώσει σχέδιο πτήσης αλλά χωρίς συνοδεία).

Την ίδια ώρα, και αυτό είναι κάτι που δεν αναφέρουν οι Τούρκοι, τουρκικά μαχητικά πέταξαν με σκοπό να φωτογραφίσουν τους S-300 στην Κρήτη.

Ουσιαστικά η πρώτη τουρκική επιχείρηση για την συνοδεία του ΝΑΤΟϊκου αεροσκάφους, χωρίς να έχει κατατεθεί σχέδιο σχέδιο πτήσης, ήταν μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού των ελληνικών F-16.

Σκοπός των Τούρκων ήταν να ασχοληθούν τα ελληνικά μαχητικά με την τουρκική συνοδεία του ΝΑΤΟϊκού αεροσκάφους (σ.σ. που αναχαιτίστηκε) και όχι με τα τουρκικά F-16 που την ίδια ώρα πετούσαν προς την Κρήτη και τους ελληνικούς S-300, για τους οποίους έγινε προσπάθεια φωτογράφισής τους.

Και αυτά τα τουρκικά μαχητικά αναχαιτίστηκαν.

Διαβάστε επίσης:

Πρόταση Geostratigika.gr για αντικατάσταση όλων των ΠΑ0 στα νησιά όπου είναι πια παρωχημενα

Τουρκία: Τελειώνουν οι Αμερικανοί την τουρκική οικονομία – Θα διαλύσουν την Τουρκία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Το άγνωστο πολύ ξύλο που έφαγαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο – Το τουρκικό σχέδιο που κατέρρευσε». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ