Αρχική » Επικαιρότητα

Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Ερντογάν – Επίθεση στη Δύση για τους Γκρίζους Λύκους!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει να περνάει τη δική του προπαγάνδα!

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Επικαιρότητα
Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Ερντογάν – Επίθεση στη Δύση για τους Γκρίζους Λύκους!

Για ακόμα μία φορά θέλησε να προκαλέσει σε δηλώσεις του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσπαθώντας να βάλει την Τουρκία σε θέση… θύματος.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος έκανε επίθεση στη Δύση, μιλώντας για το θέμα που συζητήθηκε πάρα πολύ στο Euro 2024, όταν ο παίκτης της Εθνικής Τουρκίας, Μερίχ Ντεμιράλ, έκανε το σήμα που έχουν οι Γκρίζοι Λύκοι.

Ο διεθνής παίκτης ωστόσο τιμωρήθηκε και μάλιστα αρκετά σκληρά από την UEFA, χάνοντας δυο παιχνίδια και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

Έτσι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τα έριξε στη Δύση, τονίζοντας ότι δεν έχει αλλάξει προς το μέρος της Τουρκίας καθόλου και με αυτή την τιμωρία, τιμωρείται και το τουρκικό έθνος.

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Αναλυτικά τα όσα είπε!

«Η νοοτροπία της Δύσης απέναντί μας δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Η Δύση συνέχισε και συνεχίζει με την ίδια νοοτροπία και τρόπο.

Η τιμωρία που έδωσαν στον Μερίχ Ντεμιράλ είναι μία τιμωρία που είχε αποφασιστεί από την πρώτη στιγμή.

Όμως, η τιμωρία που επέβαλαν στον Μερίχ, ο οποίος με τον ενθουσιασμό εκείνου του γκολ έκανε τη χειρονομία με το σύμβολο του γκρίζου λύκου που υπάρχει στους θρύλους μας, δεν είναι τιμωρία για τον Μερίχ προσωπικά.

Στην πραγματικότητα, είναι μία τιμωρία που δίνεται στη δομή του έθνους της Τουρκίας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Ερντογάν – Επίθεση στη Δύση για τους Γκρίζους Λύκους!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ