Αρχική » Εξοπλιστικά

Φρεγάτα Ψαρά: Πλήρης η επιβεβαίωση του Geostratigika από την EUNAVFOR ASPIDES

Επιβεβαιωμένο πλέον και απο τις αρμόδιες αρχές το ρεπορτάζ του Geostratigika.gr

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Φρεγάτα Ψαρά: Πλήρης η επιβεβαίωση του Geostratigika από την EUNAVFOR ASPIDES

«Στις 7 Ιουλίου 2024 στον Κόλπο του Άντεν, η φρεγατα Ψαρά, ενώ παρείχε στενή προστασία σε ένα εμπορικό σκάφος, ενεπλάκη με 4 UAV που αποτελούσαν σημαντική απειλή για την ελευθερία της ναυσιπλοΐας. Ως αποτέλεσμα, 2 UAV καταρρίφθηκαν, ενώ τα υπόλοιπα άλλαξαν πορεία», ανέφερε η EUNAVFOR ASPIDES στον λογαριασμό της στο Twitter, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Geostratigika.gr.

θυμίζουμε ότι όπως ανέφερε το Geostratigika.gr, η ελληνική φρεγάτα Ψαρά την Κυριακή το πρωί, χρησιμοποιώντας το ελληνικό anti – drone σύστημα που έχει εγκατασταθεί σε αυτή έστειλε… σπίτι τους τρία drone των Χούτι (ένα έπεσε και δύο έκαναν ακύρωση αποστολής) ενώ ένα τέταρτο καταρρίφθηκε αφού μπήκε στην εμβέλεια των όπλων της ελληνικής φρεγάτας (σ.σ. πυροβόλο).

Η παραπάνω σειρά γεγονότων είναι επιβεβαιωμένη πλέον και από τις αρμόδιες αρχές, όπως επιβεβαιωμένη είναι και η πρώτη μεγάλη επιτυχία του ελληνικού anti-drone συστήματος που φέρει η ελληνική φρεγάτα Ψαρά.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτα Ψαρά: Έτριβαν τα μάτια τους με το ελληνικό anti-drone σύστημα – Έστειλε… αδιάβαστα τρια drone με τη μία – Και ένα τέταρτο από τα όπλα της φρεγάτας

Φρεγάτες: Τα δύο data center των ελληνικών φρεγατών FDI τις κάνουν ανίκητες στον ηλεκτρονικό πόλεμο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτα Ψαρά: Πλήρης η επιβεβαίωση του Geostratigika από την EUNAVFOR ASPIDES». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ