Αρχική » Εξοπλιστικά

Τουρκία: Τεστάρει την κατευθυνόμενη βόμβα Gozde – Την τοποθετεί στα μη επανδρωμένα Akinci!

Η Τουρκία συνεχίζει να κάνει κινήσεις στα εξοπλιστικά, δίνοντας βάση στην εσωτερική παραγωγή της.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τουρκία: Τεστάρει την κατευθυνόμενη βόμβα Gozde – Την τοποθετεί στα μη επανδρωμένα Akinci!

Νέες δοκιμές συνεχίζει να κάνει η Τουρκία, που ενισχύεται εξοπλιστικά, με εντολές που έχουν δοθεί από υψηλά ιστάμενους και φυσικά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Την ίδια στιγμή λοιπόν, που στη γειτονική χώρα, σχεδόν καθημερινά γίνονται αναφορές στην υπεροχή που έχει η Ελλάδα πλέον στο Αιγαίο, τώρα και οι Τούρκοι αρχίζουν και κάνουν βήματα προς τα εκεί.

Δίνοντας όμως βάση, πρώτα στην εσωτερική παραγωγή και όχι τόσο σε συνεργασία με άλλες χώρες, προκειμένου να εξοπλιστούν.

Έτσι όπως αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης που είναι απεσταλμένος του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, η Τουρκία άρχισε τις δοκιμές μία νέας βόμβας.

Τουρκία: Τεστ της βόμβας Gozde!

Συγκεκριμένα, θέλησε να τεστάρει τη βόμβα Gozde, την οποία και τοποθέτησε πάνω στα μη επανδρωμένα Akinci, τα οποία κατασκευάζονται από την εταιρεία Bayraktar, του γαμπρού του Τούρκου προέδρου.

Αυτά τα τεστ πραγματοποιούνται προκειμένου τα αεροσκάφη αυτά να… χτυπούν στόχους, σε απόσταση 23 χιλιομέτρων, ενώ η Τουρκία έχει αρχίσει τη μαζική παραγωγής του.

Φυσικά για να γίνονται αυτές οι επιθέσεις σε διάφορες περιοχές που εκείνη επιλέγει και έχει ως στόχο στα πλάνα της.

Μάλιστα φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο στόλο που αποτελείται από μη επανδρωμένα αεροσκάφη, είτε για παρακολούθηση είτε για επίθεση πλέον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Τεστάρει την κατευθυνόμενη βόμβα Gozde – Την τοποθετεί στα μη επανδρωμένα Akinci!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ