Αρχική » Επικαιρότητα

Βασίλης Καρράς: Σκληρή ανακοίνωση…

Σάλο δημιούργησε ένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας για τον Βασίλη Καρρά.

Μιχάλης Ιακώβου Επικαιρότητα
Βασίλης Καρράς

Ο Βασίλης Καρράς δίνει τη δική του μάχη και κάποιοι δεν το σέβονται. Ένα αδιανόητο πρωτοσέλιδο εφημερίδας αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι φίλοι του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή θέλησαν να στείλουν το μήνυμά τους. Άσκησαν σφοδρή κριτική και ξεκαθάρισαν πως περιμένουν εναγωνίως το νέο του κομμάτι.

Αναλυτικά η ανάρτησή τους: «Κίτρινος Τύπος ή κίτρινη δημοσιογραφία χαρακτηρίζεται η δημοσιογραφική και εκδοτική πρακτική να προβάλλονται με εντυπωσιακό τρόπο ως πρωτεύοντα δημοσιογραφικά θέματα αυτά που εξάπτουν την περιέργεια, συνήθως χωρίς την τήρηση των βασικών δεοντολογικών δημοσιογραφικών αρχών, με χρήση υπερβολών ή ακόμα και κατασκευασμένων ιστοριών με σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού κυρίως για οικονομικούς λόγους.»

Κατά το λεξικό American Heritage, ο Κίτρινος Τύπος αναφέρεται στη μορφή δημοσιογραφίας που εκμεταλλεύεται, διαστρεβλώνει ή υπερβάλλει κάποια είδηση προκειμένου να προσελκύσει αναγνώστες δημιουργώντας εντυπώσεις.

Μαύρες ώρες γράφει η έγκυρη Espresso στο σημερινό της πρωτοσέλιδο… μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά θα πω εγώ!!!Πουλάτε την ψυχή σας στον διάολο για 1 ευρώ..!!! Μέχρι τώρα πατούσατε στην επιθυμία της οικογένειας να μην απαντάει, θεωρώντας το αδυναμία.

Τώρα αποφασίσατε να πιάσετε στην πένα σας και τους fans του Βασίλη Καρρά και αυτό είναι το μεγαλύτερό σας λάθος…!!! Το «μοιραίο» το περιμένετε μονάχα εσείς… ίσως και να έχετε σχεδιάσει ήδη το πρωτοσέλιδο στη φαντασία σας.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν, ότι οι fans του Βασίλη Καρρά το μόνο που περιμένουμε, και μάλιστα με αγωνία, είναι η κυκλοφορία του νέου δίσκου από την Minos Emi σε λίγες ημέρες με τίτλο «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ» , έναν τίτλο με ιδιαίτερο συμβολισμό μετά από όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί τον τελευταίο καιρό!!! Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα!!!».

Βασίλης Καρράς – Οι τελευταίες εξελίξεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρώσοι στις τάξεις της Χαμάς; Το νέο βίντεο πυροδότησε πολλές συζητήσεις

Η μοιραία πρόβλεψη του Ερντογάν για το Ισραήλ – Θα πέσει μέσα;

 

ΠΗΓΕΣ: sportime (αντιγραφή), mediatime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασίλης Καρράς: Σκληρή ανακοίνωση…». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μιχάλης Ιακώβου

Γράφω για τεχνολογία και θέματα πληροφορικής, επικαιρότητας και ιστορίας. Προσπαθώ να παραβάλλω τα θέματά μου αντικειμενικά και πάντα για την βοήθεια του αναγνώστη. Δίνω την είδηση, χωρίς να παίρνω μέρος ή να προβάλω προσωπικά σχόλια. Είμαι φανατικός με την Ιστορία. Όποιος δεν ξέρει την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να κάνει τα ίδια λάθη.

ΣΧΟΛΙΑ