Αρχική » Εξοπλιστικά

Bayraktar: Ψάχνουν να βρουν τρόπο οι Τούρκοι να εξαφανίσουν τις δηλώσεις των Ουκρανών για τα τουρκικά drone – Τα βγάζουν άχρηστα

Στοίχημα πως οι δυσάρεστες εκπλήξεις για τους Τούρκους θα είναι πολλές.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Bayraktar: Ψάχνουν να βρουν τρόπο οι Τούρκοι να εξαφανίσουν τις δηλώσεις των Ουκρανών για τα τουρκικά drone

Bayraktar: Ψάχνουν να βρουν τρόπο οι Τούρκοι να εξαφανίσουν τις δηλώσεις των Ουκρανών για τα τουρκικά drone, καθώς Ουκρανός στρατηγός τα βγάζει άχρηστα.

Εξαφανισμένα είναι τα Bayraktar τον τελευταίο χρόνο από τις ουκρανικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, με την δράση τους να μειώνεται δραστικά σε δευτερεύοντα ρόλο.

Μάλιστα σοκαριστικές για τους Τούρκους είναι οι δηλώσεις του Ουκρανού στρατηγού Βολοντιμίρ Βάλιουκ, ο οποίος τονίζει:

«Για τα Bayratktar δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τη λέξη άχρηστα, όμως δυσκολεύομαι να βρω που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά στο GSOF Symposium την 26η Οκτωβρίου.

Στοίχημα πως οι δυσάρεστες εκπλήξεις για τους Τούρκους θα είναι πολλές, ειδικά μόλις αρχίσουν να βγαίνουν λεπτομέρειες για τις δυνατότητες των ελληνικών Αρχύτας.

Διαβάστε επίσης:

Αρχύτας: Γι αυτό είπε ο Νίκος Δένδιας ότι δεν μπορεί η Τουρκία να φτιάχνει drones και η Ελλάδα να την κοιτάει;

Bayraktar: Θέλουν να γεμίσουν με drone οι Τούρκοι την Ανατολική Μεσόγειο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: Ψάχνουν να βρουν τρόπο οι Τούρκοι να εξαφανίσουν τις δηλώσεις των Ουκρανών για τα τουρκικά drone – Τα βγάζουν άχρηστα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ