Αρχική » Εξοπλιστικά

Αρχύτας: Γι αυτό είπε ο Νίκος Δένδιας ότι δεν μπορεί η Τουρκία να φτιάχνει drones και η Ελλάδα να την κοιτάει;

Σε σύντομο χρονικό διάστημα τα τουρκικά Bayraktar θα έχουν έντονο ανταγωνισμό.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Αρχύτας: Γι αυτό είπε ο Νίκος Δένδιας ότι δεν μπορεί η Τουρκία να φτιάχνει drones και η Ελλάδα να την κοιτάει

Αρχύτας: Γι αυτό είπε ο Νίκος Δένδιας σε δηλώσεις του ότι «δεν μπορεί η Τουρκία να φτιάχνει drones και η Ελλάδα να την κοιτάει»;

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, τόνισε πως «πλέον δεν μπορεί η Ελλάδα να είναι μόνο αγοραστής και καταναλωτής εξοπλισμών από το εξωτερικό».

«Δεν μπορεί η Τουρκία να φτιάχνει drones και η Ελλάδα να την κοιτάει. Δεν γίνεται αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Δένδιας είχε στο μυαλό του εκτός των άλλων και το ελληνικό project Αρχύτας, το οποίο και είναι το πρώτο ελληνικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV).

Αρχύτας: Γι αυτό είπε ο Νίκος Δένδιας ότι δεν μπορεί η Τουρκία να φτιάχνει drones και η Ελλάδα να την κοιτάει;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Geostratigika, το Aρχύτας αναβαθμίζεται σε ένα άκρως ανταγωνιστικό προϊόν που αναμένεται να προηγείται σε κρίσιμες κατηγορίες του ανταγωνισμού, ακόμα και των τουρκικών drone.

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές σε όλους τους τομείς ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει ενημέρωση για τις βελτιώσεις και τις αναβαθμίσεις που ήδη πραγματοποιούνται.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα UAV 100% ελληνικό, με δυνατότητές μοναδικές για την κατηγορία του.

«Ακόμα και για τον ανταγωνισμό της γειτονιάς μας οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, αν και για την ώρα καλό είναι να μην αναφέρουμε κάτι επιπλέον», ανέφερε στο Geostratigika πηγή με γνώση του κρίσιμου project Αρχύτας.

Δεν θα αργήσει ο καιρός που τα τουρκικά Bayraktar θα έχουν έντονο ανταγωνισμό στους ουρανούς Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου.

Διαβάστε επίσης:

Αρχύτας: Έρχεται και θα είναι τελείως διαφορετικό – Ο απόλυτος αιφνιδιασμός στα πάντα

Bayraktar: Θέλουν να γεμίσουν με drone οι Τούρκοι την Ανατολική Μεσόγειο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρχύτας: Γι αυτό είπε ο Νίκος Δένδιας ότι δεν μπορεί η Τουρκία να φτιάχνει drones και η Ελλάδα να την κοιτάει;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ