Αρχική » Εξοπλιστικά

Έλληνας ναύαρχος έδειξε στο χάρτη τι θα γίνει με δύο F-35 και δύο Rafale και έγινε θέμα στην Τουρκία

Δεν άρεσε στους Τούρκους αυτό που είδαν και αυτά που είπε ο Γιάννης Εγκολφόπουλος.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Έλληνας ναύαρχος έδειξε στο χάρτη τι θα γίνει με δύο F-35 και δύο Rafale και έγινε θέμα στην Τουρκία

Δεν… άρεσε στους Τούρκους ο χάρτης που παρουσίασε, μιλώντας στο στούντιο του Naftemporiki TV, ο Έλληνας ναύαρχος ε.α. Γιάννης Εγκολφόπουλος.

Ο κ. Εγκολφόπουλος παρουσίασε έναν χάρτη, με την εμβέλεια που θα είχαν δύο ελληνικά F-35 και δύο ελληνικά Rafale αν στάθμευαν κοντά στην Κάρπαθο και τη Σκύρο.

Η επιχειρησιακή δυνατότητα των δύο ελληνικών F-35 θα κάλυπτε όλη την Τουρκία έως και το Ιράν, την Κυπρο, σχεδόν τη μισή Λιβύη και έως την Πολωνία και την Ουκρανία ενώ αυτή των Rafale θα έφτασε από την Κύπρο έως την Ρουμανία.

Δηλαδή, ότι σηκώνονταν σε αυτό το πεδίο τα ελληνικά F-35 και Rafale θα μπορούσαν να το εντοπίσουν.

Φυσικά να σημειωθεί πως τα ελληνικά Rafale με τους Meteor που διαθέτουν, θα μπορούσαν να… απαγορεύσουν στα τουρκικά F-16 την έξοδό του στο Αιγαίο.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Το ύπουλο «όχι» στην κοινή ασπίδα αεράμυνας της Ε.Ε., την οποία θέλει η Ελλάδα

Σοκ στην Τουρκία: 16.000 τραυματίες στη γιορτή της θυσίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλληνας ναύαρχος έδειξε στο χάρτη τι θα γίνει με δύο F-35 και δύο Rafale και έγινε θέμα στην Τουρκία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ