Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Rafale: Έγινε στην Αλάσκα αυτό που φοβόταν η Τουρκία

Τα ελληνικά Rafale με τους Meteor κλειδώνουν το Αιγαίο και απαγορεύουν κάθε έξοδο.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Rafale: Έγινε στην Αλάσκα αυτό που φοβόταν η Τουρκία

Είναι αδύνατο τα F-16 να αντιμετωπίσουν τα Rafale και τις δυνατότητες που δίνουν στα γαλλικά μαχητικά (σ.σ. που έχει και η Ελλάδα) τα ραντάρ και τα όπλα τους.

Οι Ινδοί συμμετείχαν σε αεροπορική άσκηση στην Αλάσκα, όπου αντιμετώπισαν σιγκαπουριανά και αμερικανικά F-16, με τους Ινδούς να τονίζουν την ανωτερότητα των Rafale.

Με τους Meteor τα Rafale δεν έχουν αντίπαλο και αν και οι Ινδοί σκοπό είχαν να αυξήσουν τον βαθμο συνεργασίας τους με άλλες Αεροπορίες, στην ουσία τέσταραν και τα νέα μαχητικά τους.

Προφανώς και τα… νέα δεν άρεσαν στην Τουρκία, η οποία ψάχνει (σ.σ. και θα ψάχνει) τρόπο να αντιμετωπίσει τα ελληνικά Rafale, τα οποία με τους Meteor κλειδώνουν το Αιγαίο και απαγορεύουν κάθε έξοδο των Τούρκων από τα παράλια της Μικράς Ασίας.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Το ύπουλο «όχι» στην κοινή ασπίδα αεράμυνας της Ε.Ε., την οποία θέλει η Ελλάδα

Έλληνας ναύαρχος έδειξε στο χάρτη τι θα γίνει με δύο F-35 και δύο Rafale και έγινε θέμα στην Τουρκία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Έγινε στην Αλάσκα αυτό που φοβόταν η Τουρκία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ