Αρχική » Εξοπλιστικά

Φρεγάτες: Αυξήστε τον αριθμό των σιλό VLS όπως οι Έλληνες στις Belharra

Η αύξηση του αριθμού των σιλό μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματική λύση.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Φρεγάτες: Αυξήστε τον αριθμό των σιλό VLS όπως οι Έλληνες στις Belharra

Φρεγάτες: Αυξήστε τον αριθμό των σιλό VLS όπως οι Έλληνες στις Belharra τονίζει Γάλλος αναλυτής, με φόντο τις μελλοντικές ανάγκες του γαλλικού ναυτικού μετά την επίθεση με drone στην γαλλική φρεγάτα Languedoc.

«Η πρώτη και πιο προφανής λύση θα ήταν η αύξηση του αριθμού των σιλό στις φρεγάτες. Πράγματι, τα 32 σιλό της κατηγορίας Aquitaine και Alsace, και τα 16 σιλό της κατηγορίας Amiral Ronarc’h, απέχουν πολύ από το να αντιπροσωπεύουν ένα ανώτατο όριο για αυτά τα πλοία», σημείωνει ο αμυντικός αναλυτής Φαμπρίς Γουλφ, σε άρθρο του στο meta-defense.fr.

Φρεγάτες: Αυξήστε τον αριθμό των σιλό VLS όπως οι Έλληνες στις Belharra

«Η απόδειξη είναι ότι οι φρεγάτες FDI που απέκτησε η Ελλάδα θα φέρουν 32 σιλό και όχι 16 όπως τα γαλλικά πλοία, καθώς και μια CIWS Sea RAM στην πίσω οροφή», τονίζει.

«Οι IDF που απέκτησε η Ελλάδα είναι οπλισμένες με τέσσερα συστήματα Sylver 50 και μια CIWS RAM στην πίσω οροφή, επιτρέποντάς τους να μεταφέρουν 32 πυραύλους ASTER 30, όπως οι γαλλικές αντιαεροπορικές φρεγάτες κλάσης Αλσατίας, καθώς και 21 πυραύλους RAM», σημειώνει.

Η αύξηση του αριθμού των σιλό μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματική λύση, ειδικά όταν έχουν προβλεφθεί δεσμευμένες τοποθεσίες ως προς αυτό, όπως στις κατηγορίες Forbin (2 Sylver 50 για 16 πυραύλους Aster) ή στις τάξεις Amiral Ronarc’h (δύο Sylver 50 ή 70 για πυραύλους Aster 15/30 ή MdCN ), αναφέρεται.

Διαβάστε επίσης:

Ύδρα ή Ψαρά η φρεγάτα που θα πάει στην Ερυθρά Θάλασσα

Φρεγάτες: Εγκρίθηκαν άλλες τέσσερις τουρκικές φρεγάτες και φτιάχνουν τουρκικά πλοία αποβίβασης και εμείς ακυρώνουμε την 4η Belharra;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Αυξήστε τον αριθμό των σιλό VLS όπως οι Έλληνες στις Belharra». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ