Αρχική » Γεωστρατηγική

Ύδρα ή Ψαρά η φρεγάτα που θα πάει στην Ερυθρά Θάλασσα

Αυτό ανέφερε στο δελτίο του ΑNT1 ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαζανίτης.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Γεωστρατηγική
Ύδρα ή Ψαρά η φρεγάτα που θα πάνε στην Ερυθρά Θάλασσα

Ύδρα ή Ψαρά η φρεγάτα που θα πάει στην Ερυθρά Θάλασσα και αναχωρεί για το Μπαρχρέιν.

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα έχει αναχωρήσει η ελληνική φρεγάτα που θα συμμετάσχει στη διεθνή δύναμη πολεμικών πλοίων στην περιοχή, υπό τις ΗΠΑ.

Αυτό ανέφερε στο δελτίο του ΑNT1 ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαζανίτης. Μάλιστα όπως είπε μεγαλύτερες πιθανότητες από τις δύο ελληνικές ΜΕΚΟ συγκεντρώνει η φρεγάτα Ψαρά, καθώς η φρεγάτα Ύδρα αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα, το μέγεθος των οποίων εξετάζεται.

Έχει γίνει ήδη ο έλεγχος στα οπλικά συστήματα και τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου των δύο φρεγατών.

Τις επόμενες ημέρες φεύγει για το Μπαχρέιν Έλληνας αξιωματικός, ο οποίος θα ενημερωθεί για τον ρόλο που θα αναλάβει η ελληνική φρεγάτα, η οποία θα αναχωρήσει για την περιοχή «ίσως έως τις 20 Ιανουαρίου».
Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Εγκρίθηκαν άλλες τέσσερις τουρκικές φρεγάτες και φτιάχνουν τουρκικά πλοία αποβίβασης και εμείς ακυρώνουμε την 4η Belharra;

Τουρκία: Δεσμεύει Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο για την άσκηση «Θαλασσόλυκος»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ύδρα ή Ψαρά η φρεγάτα που θα πάει στην Ερυθρά Θάλασσα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ