Αρχική » Εξοπλιστικά

Φρεγάτες: Συμπαραγωγή έως επτά νέων φρεγατών κλάσης Constellation στα ελληνικά ναυπηγεία

«Η Ελλάδα θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα αυτό ευθύς εξ αρχής, δηλαδή από τον σχεδιασμό του».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Φρεγάτες: Συμπαραγωγή έως επτά νέων φρεγατών κλάσης Constellation στα ελληνικά ναυπηγεία

Φρεγάτες: Συμπαραγωγή έως επτά νέων φρεγατών κλάσης Constellation στα ελληνικά ναυπηγεία, είπε ο Νίκος Δένδιας για τον κοινό σχεδιασμό των νέων ελληνικών φρεγατών με τους Αμερικανούς.

Επιβεβαίωση της είδησης πως η Ελλάδα αφήνει στην άκρη τις κορβέτες και πάει για τις αμερικανικές φρεγάτες Constellation από το Νίκο Δέδνδια, μετά την συνάντησή του με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα.

Ήδη, «παρελήφθη από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού επιστολή του Ναυτικού των ΗΠΑ, καταρχήν αποδοχής του ενδιαφέροντος της Ελλάδας για τον σχεδιασμό και τη συμπαραγωγή έως 7 νέων φρεγατών κλάσης Constellation στα ελληνικά ναυπηγεία», ανέφερε ο Νίκος Δένδιας, σε σχετική δήλωσή του, η οποία και φιλοξενήθηκε στον λογαριασμό του Έλληνα υπουργού Άμυνας στο Twitter.

«Η Ελλάδα, εφόσον υπάρξει συμφωνία, θα μπορούσε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα αυτό ευθύς εξ αρχής, δηλαδή από τον σχεδιασμό του, σύμφωνα με τις ανάγκες του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, σε ένα τεράστιο άλμα για τον Στόλο μας, αλλά και για την ελληνική ναυπηγική βιομηχανία», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Άρχισε πάλι η συζήτηση για τους ελληνικούς S-300 – Θα τους δώσουμε στην Ουκρανία μαζί με τα TOR-M1;

Τούρκοι: Πρέπει να αγοράσουμε επειγόντως 150 αεροσκάφη για να αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα – Ποια λένε πως δεν έχουν ελπίδα απέναντι στα Rafale

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Συμπαραγωγή έως επτά νέων φρεγατών κλάσης Constellation στα ελληνικά ναυπηγεία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ