Αρχική » Εξοπλιστικά

Τουρκία: Ήρωας για τους Τούρκους ο Κυριάκος Βελόπουλος – Τι είπε

Τι είπε για τους 30.000 τουρκικούς πυραύλους.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τουρκία: Ήρωας για τους Τούρκους ο Κυριάκος Βελόπουλος - Τι είπε

Τουρκία: Ήρωας για τους Τούρκους ο Κυριάκος Βελόπουλος με τις δηλώσεις του για τους τουρκικούς πυραύλους και τα F-35.

«Ο Έλληνας βουλευτής Βελόπουλος προσφέρθηκε να αγοράσει τουρκικής κατασκευής πυραύλους «raven» αντί για πολεμικά αεροσκάφη F-35 από τις ΗΠΑ στη ζωντανή μετάδοση που συμμετείχε», σημειώνει μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Τουρκίας, η star.com.

«Ο Έλληνας βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, επέκρινε το σχέδιο αγοράς F-35 της κυβέρνησης της Αθήνας σε τηλεοπτικό πρόγραμμα που συμμετείχε και πρότεινε την αγορά τουρκικών πυραύλων Raven», τονίζεται από τους Τούρκους.

«Δηλώνοντας ότι τα πολεμικά αεροσκάφη F-35 είναι ακριβά, ο Έλληνας βουλευτής είπε ότι θα ήταν σοφότερο να αγοράσουμε 30.000 πυραύλους», σημειώνεται.

Τουρκία: Ήρωας για τους Τούρκους ο Κυριάκος Βελόπουλος – Τι είπε

«Ο Βελόπουλος, ο οποίος έδειξε την εικόνα του πυραύλου Raven στη ζωντανή μετάδοση, είπε: “Αυτός ο πύραυλος κοστίζει 100-200 χιλιάδες δολάρια. Μπορούμε να αγοράσουμε 30.000 από αυτούς τους πυραύλους, οι οποίοι έχουν τη δύναμη να καταστρέψουν μια στρατιωτική βάση τεσσάρων δισεκατομμυρίων ευρώ που εμείς θα δώσουμε στα F-35 σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν είναι ακριβά, είναι έξυπνα όπλα. Πρέπει να τα πάρουμε», είπε, αναφέρουν οι Τούρκοι.

«Στη συνέχεια, για να ενισχύσει τα λόγια του, είπε ότι ήξερε τι μιλούσε γιατί είχε συμβούλους που γνώριζαν καλά το θέμα», τονίζεται.

«Ο Βελόπουλος σημείωσε επίσης ότι το συμβόλαιο για το F-35 που έχει προβλήματα δεν πρέπει να υπογραφεί χωρίς να το δει», καταλήγει το τουρκικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Σπάει η αλυσίδα που κρατά τις θερμοκρασίες στην Αφρική – Πότε λένε θα έρθει καύσωνας κόλαση σε Τουρκία και Ελλάδα

Τρέλα των Τούρκων με τους Patriot σαν της Ελλάδας – Τους θέλουμε γιατί είναι οι καλύτεροι λένε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Ήρωας για τους Τούρκους ο Κυριάκος Βελόπουλος – Τι είπε». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ