Αρχική » Εξοπλιστικά

Παγκόσμια πρωτιά από το Bayraktar TB2

«Πραγματοποίησε «σπειροειδή τροχιά γυρίζοντας έναν πλήρη κύκλο γύρω από τον δικό του άξονα».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Παγκόσμια πρωτιά από το Bayraktar TB2

Το τουρκικό UCAV Bayraktar TB2, «άνοιξε νέους δρόμους στην ιστορία της τουρκικής αεροπορίας» και «έσπασε άλλη μια πρωτιά στην παγκόσμια αεροπορική ιστορία εκτελώντας με επιτυχία τον αυτόνομο ελιγμό σε δοκιμαστικές πτήσεις».

Όπως φαίνεται σε βίντεο, το Bayraktar TB2 πραγματοποίησε «σπειροειδή τροχιά γυρίζοντας έναν πλήρη κύκλο γύρω από τον δικό του άξονα».

«Το Bayraktar TB2, το πρώτο και μοναδικό UAV που μπορεί να εκτελέσει με επιτυχία αυτόν τον ελιγμό, έδειξε για άλλη μια φορά πόσο προηγμένες είναι η αυτονομία και οι αεροδυναμικές του ικανότητες», σημειώνει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Έρχονται τέσσερα ινδικά Rafale για να δουν οι Ινδοί πιλότοι τους τρομερούς Έλληνες πιλότους των Rafale

Τουρκία: Γεωτρήσεις παντού – «Θα συνεχίσουμε πεισματικά σε όλη την “Γαλάζια Πατρίδα”»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγκόσμια πρωτιά από το Bayraktar TB2». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ