Αρχική » Εξοπλιστικά

Rafale: Η αθόρυβη λειτουργία που δεν αφήνει ελπίδες στα τουρκικά F16 – Αθόρυβος θάνατος

Πλήρης επίγνωση της κατάστασης στο πεδίο μάχης ημέρα και νύχτα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Rafale: Η αθόρυβη λειτουργία που δεν αφήνει ελπίδες στα τουρκικά F16 - Αθόρυβος θάνατος

Rafale: Η αθόρυβη λειτουργία των γαλλικών μαχητικών που δεν αφήνει ελπίδες στα τουρκικά F16 – Ο «αθόρυβος θάνατος», η αναγνώριση και η οπτική αναχαίτιση.

Πρόκειται για τα σκοπευτικά συστήματα των κασκών Scorpion των Rafale αλλά και τον ψηφιακών οθονών των γαλλικών μαχητικών που σαρώνουν συνεχώς τον χώρο ανά 0,25 δευτερόλεπτα.

Τα συστήματα αυτά βοηθούν τους πιλότους να αποκτούν πλήρη επίγνωση της κατάστασης στο πεδίο μάχης ημέρα και νύχτα ενώ μπορούν μελλοντικά να τοποθετηθούν και στα ελληνικά Rafale.

Rafale: Η αθόρυβη λειτουργία που δεν αφήνει ελπίδες στα τουρκικά F16 – Αθόρυβος θάνατος

Nα σημειωθεί πως τρία γαλλικα Rafale F4 συμμετείχαν πρόσφατα στην «NATO Tiger Meet», στην Ιταλία και για δέκα μέρες έδωσαν… πόνο.

Φημολογούνταν αλλά πλέον είναι σχεδόν βέβαιο πως το ραντάρ RBE-2/AESA των F4 έχει βελτιωθεί τόσο ώστε να αφήνει πίσω ακόμα και τα ραντάρ των F-22 και και F-35.

Για την ακρίβεια ένα Rafale F4 λέγεται πλέον ότι μπορεί να καλύψει σε δραστηριότητα δύο αμερικανικά F-16 όταν την ίδια ώρα σύμφωνα με τους Αμερικανούς να μισά F35 δεν μπορούν καν να πετάξουν λόγω διαφόρων προβλημάτων που έχουν παρουσιάσει.

Την ίδια ώρα, τα ελληνικά Rafale με τους MICA που θα διαθέτουν μπορούν να κανουν κάτι που κανένα μαχητικό στον κόσμο δεν μπορεί.

Δηλαδη να χτυπήσουν εχθρικό μαχητικό που βρίσκεται πίσω τους.

Δείτε την χαρακτηριστική εικόνα. Όπου ο κόκκινος στόχος βάλτε στην θέση του ένα τουρκικό F-16 το οποίο βρίσκεται πίσω από ένα ελληνικό Rafale.

Rafale: Η αθόρυβη λειτουργία που δεν αφήνει ελπίδες στα τουρκικά F16 - Αθόρυβος θάνατος

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη πρόκληση του Ερντογάν στη Δύση – Μίλησε για «νέα Σταυροφορία με ημισέληνο» – Απαντά η Γερμανία

Κορβέτες: Κοίτα να δεις που τελικά πιο πιθανό είναι η Ελλάδα να πάρει ευρωκορβέτες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Η αθόρυβη λειτουργία που δεν αφήνει ελπίδες στα τουρκικά F16 – Αθόρυβος θάνατος». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ