Αρχική » Εξοπλιστικά

Rafale: Η Dassault Aviation πρέπει να φτιάξει άμεσα άλλα 200 – Που θα τα φτιάχνει;

Η τρέχουσα δυνατότητα της Dassault Aviation είναι η κατασκευή 24 αεροσκαφών ετησίως.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Rafale: Η Dassault Aviation πρέπει να φτιάξει άμεσα άλλα 200 - Που θα τα φτιάχνει;

Rafale: Η Dassault Aviation πρέπει να φτιάξει άμεσα άλλα 200 καθώς έχουν γίνει παραγγελίες αλλά λείπουν τα αεροπλάνα.

Ευχάριστος… είναι ο πονοκέφαλος για τους Γάλλους της Dassault Aviation, καθώς πρέπει να βρουν, δηλαδή να κατασκευάσουν, ακόμα 200 Rafale ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους.

Συγκεκριμένα εκκρεμείς παραγγελίες Rafale αφορούν σε 80 μαχητικά για τα ΗΑΕ, 42 για την Ινδονησία, 12 για την Κροατία, 54 για την Αίγυπτο, 24 για την Ελλάδα, 36 για το Κατάρ και πιθανώς άλλα 26 για την Ινδία.

Rafale: Η Dassault Aviation πρέπει να φτιάξει άμεσα άλλα 200 – Που θα τα φτιάχνει;

Η τρέχουσα δυνατότητα της Dassault Aviation είναι η κατασκευή 24 αεροσκαφών ετησίως, με τη Dassault να σκέφτεται την δημιουργία πρόσθετης γραμμής παραγωγής.

Να σημειωθεί πως οι Γάλλοι στο παρελθόν είχαν εμπλέξει και την Ελλάδα, ως πιθανό προορισμό μίας επιπλέον γραμμής παραγωγής των Rafale.

Για την ώρα πάντως, πιο πιθανός προορισμός για τη νέα γραμμής παραγωγής των Rafale είναι Ινδία, η οποία εξετάζει την αγορά 114 μαχητικών.

Διαβάστε επίσης:

Μπαχτσελί: Θυμήθηκε την ξεχασμένη επίθεση στο Αιγαίο στις 2 Οκτωβρίου 1992 σε τουρκικό αντιτορπιλικό και τον θάνατο πέντε Τούρκων – Πώς την συνδέει με το σήμερα

Διαιτησία – αποκάλυψη: Ο Μπαλτάκος έχει συμφωνήσει με Φρόιντφελντ από την προηγούμενη εβδομάδα – Αυτό έχει ήδη ζητήσει ο Σουηδός!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Η Dassault Aviation πρέπει να φτιάξει άμεσα άλλα 200 – Που θα τα φτιάχνει;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ