Αρχική » Εξοπλιστικά

TAYFUN: Οι κύριοι στόχοι του πυραύλου θα είναι στρατηγικές εχθρικές εγκαταστάσεις λένε οι Τούρκοι – Τον φτάσαμε 1000 χλμ εμβέλεια

Έγινε ο πρώτος βαλλιστικός πύραυλος μικρής εμβέλειας;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
TAYFUN: Οι κύριοι στόχοι του πυραύλου θα είναι στρατηγικές εχθρικές εγκαταστάσεις λένε οι Τούρκοι

TAYFUN: Οι κύριοι στόχοι του πυραύλου θα είναι στρατηγικές εχθρικές εγκαταστάσεις λένε οι Τούρκοι ενώ σημειώνεται πως έγινε ο πρώτος βαλλιστικός πύραυλος μικρής εμβέλειας της Τουρκίας.

«Οι βαλλιστικοί πύραυλοι, γενικά μέχρι 300 χιλιόμετρα, ονομάζονται «Τακτικοί Βαλλιστικοί Πύραυλοι (TBM)». Οι βαλλιστικοί πύραυλοι με βεληνεκές 300-1000 χιλιομέτρων ορίζονται ως «Βαλλιστικοί πύραυλοι μικρής εμβέλειας (SRBM)». Το TAYFUN έγινε ο πρώτος βαλλιστικός πύραυλος μικρής εμβέλειας της Τουρκίας», τονίζει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Έτσι, όπως σημειώνεται, οι τουρκικές «Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες είναι γνωστό ότι διαθέτουν ικανότητα Τακτικών Βαλλιστικών Πυραύλων από τη δεκαετία του 1990, ανέβηκαν για πρώτη φορά στο επόμενο επίπεδο σε αυτόν τον τομέα».

«Ο πύραυλος TAYFUN δεν θα αποτελείται από ένα μόνο προϊόν, θα έχει παραλλαγές. Θα συνεχίσει την πορεία του ως στρατηγικό οπλικό σύστημα που θα εξυπηρετεί τις ένοπλες δυνάμεις μας ως οικογένεια προϊόντων με την ποικιλομορφία των κεφαλών και την ποικιλομορφία των δυνατοτήτων στις κεφαλές του», ανέφερε σε δήλωσή του ο Γενικός Διευθυντής της τουρκικής Roketsan.

Διαβάστε επίσης:

Ο λόγος της αναβολής της χερσαίας επιχείρησης των Ισραηλινών στη Γάζα – Τι λένε οι Τούρκοι

Σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου νέας γενιάς στα Bayraktar

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «TAYFUN: Οι κύριοι στόχοι του πυραύλου θα είναι στρατηγικές εχθρικές εγκαταστάσεις λένε οι Τούρκοι – Τον φτάσαμε 1000 χλμ εμβέλεια». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ