Αρχική » Εξοπλιστικά

Τούρκοι: Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο τεστ – Η φοβερή ικανότητα των HİSAR που συγκλόνισε τον Έλληνα

Τι αναφέρει η μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τούρκοι: Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο τεστ - Η φοβερή ικανότητα των HİSAR που συγκλόνισε τον Έλληνα

Τούρκοι: Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο τεστ, αναφέρει η μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας τονιζονας πως η φοβερή ικανότητα των τουρκικών αντιαεροπορικών πυραύλων HİSAR συγκλόνισαν τους Έλληνες.

«Το εθνικό πυραυλικό σύστημα αεράμυνας της Τουρκίας, HİSAR O+, κατέστρεψε με επιτυχία στόχους σε κοντινές και μακρινές αποστάσεις με τον νέο πύραυλο RF Seekerhead», αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τους Τούρκους σε «δοκιμαστική δραστηριότητα δύο βολών που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή εκπροσώπων της SSB και των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων καταστράφηκαν επιτυχώς στόχοι υψηλής ταχύτητας σε κοντινή απόσταση, χαμηλό και μεγάλο και μεγάλο ύψος».

«Με το σύστημα HİSAR O+, δόθηκε η δυνατότητα σε βλήματα με διαφορετικά χαρακτηριστικά να χρησιμοποιούνται μαζί, με αποτέλεσμα την αύξηση της απόδοσης του συστήματος», τονίζεται.

Τούρκοι: Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο τεστ – Η φοβερή ικανότητα των HİSAR που συγκλόνισε τον Έλληνα

Την ίδια ώρα μάλλον… τρομοκρατεί τους Τούρκους ο υπερηχητικός πύραυλος από το Ισραήλ που θέλει να αγοράσει η Ελλάδα.

Οι Τουρκοι τονίζουν πως οι Rampage αναπτύχθηκαν από την IAI (Israel Aerospace Industries) και την IMS (Israel Military Industries), έχουνβεληνεκές 150 χλμ και βάρος 570 κιλά.

Όπως σημειωνεται, ο συγκεκριμένος πύραυλος «μπορεί να καθορίσει την κατεύθυνση με το σύστημα καθοδήγησης GPS».

«Με αυτόν τον τρόπο, ο πύραυλος, που δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες, μπορεί να φτάσει και σε υπερηχητική ταχύτητα», υπογραμμίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Τρέλα με τα γαλλικά μαχητικά μετά την αγορά της Ελλάδας- Αγοράζει μπορεί και 200 (!) η Σαουδική Αραβία;

Φρεγάτες: Το ελληνικό σχέδιο προφύλαξης κατά τουρκικών drone από το Ελληνικό Ναυτικό – O ηλεκτρονικός πόλεμος και οι Belharra με τις ΜΕΚΟ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο τεστ – Η φοβερή ικανότητα των HİSAR που συγκλόνισε τον Έλληνα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ