Αρχική » Εξοπλιστικά

Τούρκοι: Προμήθεια θωράκισης από την Ελλάδα στα γερμανικά Puma ACV

Τριακόσια πενήντα Puma βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ενεργό υπηρεσία.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τούρκοι: Προμήθεια θωράκισης από την Ελλάδα στα γερμανικά Puma ACV

Τούρκοι: Προμήθεια θωράκισης από την Ελλάδα στα γερμανικά Puma ACV, από την εταιρεία EODH.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται σε τουρκικά δημοσιεύματα για τη συμφωνία της εταιρείας EODH με έδρα την Ελλάδα με τη γερμανική εταιρεία KMW για την προμήθεια τεθωρακισμένων σετ για 50 Puma.

«Η ελληνική εταιρεία EODH υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία KMW στις 15 Δεκεμβρίου για την προμήθεια προστατευτικών εξαρτημάτων για το τεθωρακισμένο όχημα μάχης Puma που βρίσκεται σε υπηρεσία στον Γερμανικό Στρατό», σημειώνει το defenceturk.net.

Τούρκοι: Προμήθεια θωράκισης από την Ελλάδα στα γερμανικά Puma ACV

Το Puma ACV είναι προϊόν της Projekt System Management GmbH (PSM), μιας κοινοπραξίας μεταξύ της γερμανικής KMW και της Rheinmetall Land System, και αναπτύχθηκε για τον Γερμανικό Στρατό τη δεκαετία του 1990.

Τριακόσια πενήντα Puma βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ενεργό υπηρεσία. Επιπλέον, υπογράφηκε πρόσθετη σύμβαση για 50 ακόμη οχήματα τον Μάιο του 2023.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις αυξανόμενες απαιτήσεις η ελληνική εταιρεία «αποφάσισε να αυξήσει την παραγωγική της ικανότητα κατά 300% το 2023. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε με την αγορά δεύτερης μονάδας παραγωγής και την προσθήκη νέων αποθηκευτικών χώρων, η οποία προγραμματίζεται να λειτουργήσει το 2024», καταλήγει το τουρκικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Τι είναι τα κβαντικά ραντάρ που φτιάχνει η Τουρκία και γιατί – Έφτιαξαν τα πρώτα κβαντικά ολοκληρωμένα κυκλώματα

Ετοιμάζονται οι Τούρκοι για να αντιμετωπίσουν τις ελληνικές φρεγάτες και υποβρύχια με βαριές τορπίλες;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Προμήθεια θωράκισης από την Ελλάδα στα γερμανικά Puma ACV». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ