Αρχική »

Πέταξε το τουρκικό UAV των 278 χλμ την ώρα – Θα μεταφέρει βόμβες κατά καταφυγίων – Θα κάνει και ηλεκτρονικό πόλεμο

Μεταξύ των πυρομαχικών που θα χρησιμοποιεί θα είναι τα SOM-J, MK-82 και βόμβες διάτρησης καταφυγίου.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Πέταξε το τουρκικό UAV των 278 χλμ την ώρα - Θα μεταφέρει βόμβες κατά καταφυγίων - Θα κάνει και ηλεκτρονικό πόλεμο

Πέταξε το τουρκικό UAV των 278 χλμ την ώρα ενώ έφτασε στα 8.000 πόδια ενώ θα φέρει τεχνητή νοημοσύνη και θα έχει και δυνατότητες ηλεκτρονικού πολέμου.

Το ANKA-3 «θα μπορεί να μεταφέρει 650 κιλά πυρομαχικών σε κάθε έναν από τους δύο σταθμούς μέσα στην άτρακτο, 650 κιλά πυρομαχικών σε κάθε έναν από τους εσωτερικούς σταθμούς πτέρυγας και 100 κιλά πυρομαχικών σε κάθε έναν από τους εξωτερικούς σταθμούς», σημειώνει η τουρκική Star.

Μεταξύ των πυρομαχικών που θα χρησιμοποιεί θα είναι τα SOM-J, MK-82 και βόμβες διάτρησης καταφυγίου.

Πέταξε το τουρκικό UAV των 278 χλμ την ώρα – Θα μεταφέρει βόμβες κατά καταφυγίων – Θα κάνει και ηλεκτρονικό πόλεμο

Το ANKA-3, με μέγιστη ταχύτητα κρουαζιέρας 0,7 mach θα έχει χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου 1200 κιλά και αερομεταφερόμενη αντοχή 10 ωρών.

Το νέο τουρκικό UAV θα είναι κυνηγός εχθρικών ελικοπτέρων, ελικοφόρα αεροσκαφών, UAV με πυρομαχικά αέρος-αέρος, εχθρικών ραντάρ εκπομπής ραδιοσυχνοτήτων και θέσεων αεράμυνας.

Θα μπορεί επίσης να διεξάγει ηλεκτρονικό πόλεμο.

Μιλώντας για την πρώτη πτήση του ANKA-3, ο Γενικός Διευθυντής της TAI, Τεμέλ Κοτίλ είπε, «Καλή τύχη. Ο Θεός να προστατεύει τη χώρα μας, έχουμε τώρα ένα UAV στον ουρανό που ο εχθρός δεν μπορεί να δει αλλά μπορεί να δει τον εχθρό του. «Είθε ο Θεός να σας δώσει καλή τύχη».

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Προμήθεια θωράκισης από την Ελλάδα στα γερμανικά Puma ACV

Τι είναι τα κβαντικά ραντάρ που φτιάχνει η Τουρκία και γιατί – Έφτιαξαν τα πρώτα κβαντικά ολοκληρωμένα κυκλώματα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέταξε το τουρκικό UAV των 278 χλμ την ώρα – Θα μεταφέρει βόμβες κατά καταφυγίων – Θα κάνει και ηλεκτρονικό πόλεμο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ