Αρχική » Εξοπλιστικά

Τουρκία: Εκτόξευσε περιπλανώμενα πυρομαχικά με σύστημα πρόωσης υδρογόνου

Το «Hydrogen Propulsion System», γνωστό και ως Hydro-Launch.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τουρκία: Εκτόξευσε περιπλανώμενα πυρομαχικά με σύστημα πρόωσης υδρογόνου

«Η τουρκική αμυντική βιομηχανία πέτυχε πρώτη στον κόσμο. Το μη επανδρωμένο επίγειο όχημα BARKAN (IKA) εκτόξευσε περιπλανώμενα πυρομαχικά με το σύστημα πρόωσης υδρογόνου», σημειώνει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

«Η εκτόξευση αυτού του τύπου πυρομαχικών και πολλαπλών εκτοξευτών από έναν μόνο πύργο μέσω μη επανδρωμένου οχήματος εδάφους θεωρείται η πρώτη στη διεθνή σκηνή», τονίζεται.

Το «Hydrogen Propulsion System», γνωστό και ως Hydro-Launch, σε αντίθεση με τους κανονικούς εκτοξευτές, μπορεί να εκτοξευσεί διαδοχικά. «Από την άλλη, το σύστημα μπορεί να εκτοξεύσει όλα τα είδη πυρομαχικών χάρη στην ελαστική αρχιτεκτονική του», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Οι ΗΠΑ έστειλαν ένα από τα πυρηνικά τους υποβρύχια στις ακτές του Ισραήλ

Ισραήλ: Οι ΗΠΑ προειδοποίησαν τη Χεζμπολάχ και το Ιράν ότι είναι έτοιμες να δράσουν – Το μήνυμα δόθηκε στην Τουρκία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Εκτόξευσε περιπλανώμενα πυρομαχικά με σύστημα πρόωσης υδρογόνου». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ