Αρχική » Featured

Rafale: Γιατί γυρίζουν στη Γαλλία τα ελληνικά μαχητικά

Μεγάλη γαλλική άσκηση στην οποία η Ελλάδα συμμετείχε έως σήμερα με τα F 16 Block 52+.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Γεωστρατηγική
Rafale: Γιατί γυρίζουν στη Γαλλία τα ελληνικά μαχητικά

Rafale: Στη δύσκολη red flag της Γαλλίας, την Volfa, τα ελληνικά μαχητικά, σε μία άσκηση με 1.130 ώρες πτήσης και 557 εξόδους.

Με τη συμμετοχή και των ελληνικών Rafale θα διεξαχθεί φέτος η μεγάλη γαλλική άσκηση Volfa, στην οποία η Ελλάδα συμμετείχε έως σήμερα με τα F 16 Block 52+.

Στην Volfa 2023, εκτός φυσικά της Γαλλίας και της Ελλάδας συμμετείχαν και οι: Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Πορτογαλία, Ιταλία και Καναδάς.

Πρόκειται για άσκηση ιδιαίτερα απαιτητική κατά την διάρκεια της οποίας εκτελούνται σύνθετες αεροπορικές αποστολές σε περιβάλλον ηλεκτρονικού πολέμου και πολλαπλών απειλών.

Τουρκία: Η Ελλάδα δεν έχει λεφτά να πάρει 20 F-35 και θα πάρει 12

Η Τουρκία τρέχει μεγάλο πρόγραμμα ναυπήγησης φρεγατών και υποβρυχίων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Γιατί γυρίζουν στη Γαλλία τα ελληνικά μαχητικά». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ