Αρχική » Εξοπλιστικά

Τουρκία: Η Ελλάδα δεν έχει λεφτά να πάρει 20 F-35 και θα πάρει 12

«Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση.»

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τουρκία: Η Ελλάδα δεν έχει λεφτά να πάρει 20 F-35 και θα πάρει 12

Τουρκία: Η Ελλάδα δεν έχει λεφτά να πάρει 20 F-35 και θα πάρει 12 και η «καθυστέρηση στην απάντηση που αναμένεται από τις ΗΠΑ για τα F-35 δεν έχει ενοχλήσει καθόλου την Αθήνα», σημειώνει το turkishnews.com.tr.

«Σε κάθε περίπτωση, υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν εντονότερες ανησυχίες για τα οικονομικά μέσα και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την αγορά νέων όπλων», αναφέρεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

«Είναι γνωστό ότι στην πρώτη επιστολή αιτήματος της Ελλάδας, υπήρχε η επιλογή να προμηθευτούν πρώτα 20 F-35A και να επεκταθούν κατά 20 επιπλέον, δηλαδή μέχρι 40 αεροσκάφη συνολικά. Τώρα, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση, φαίνεται ότι η Αθήνα οδεύει προς την προμήθεια ενός πιο περιορισμένου αριθμού αεροσκαφών, δηλαδή 12 αεροσκαφών αντί για 20 στο πρώτο στάδιο», σημειώνεται.

Διαβάστε επίσης:

Η Τουρκία τρέχει μεγάλο πρόγραμμα ναυπήγησης φρεγατών και υποβρυχίων

Τουρκία: Επιχείρηση της MİT εναντίον ατόμων που κατηγορούνται σαν συνεργάτες την Μοσάντ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Η Ελλάδα δεν έχει λεφτά να πάρει 20 F-35 και θα πάρει 12». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ