Αρχική » Γεωστρατηγική

Άγιο είχε η Φρεγάτα Ύδρα που έριξε drone των Χούτι με το πυροβόλο της – Ήρωες οι Έλληνες

Γενικότερα τα ναυτικά που βρίσκονται στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας προτιμούν να καταρρίπτουν τα drone των Χούτι με πυραύλους.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά Γεωστρατηγική
Άγιο είχε η Φρεγάτα Ύδρα που έριξε drone των Χούτι με το πυροβόλο της - Ήρωες οι Έλληνες

Άγιο είχε η Φρεγάτα Ύδρα που έριξε drone των Χούτι με το πυροβόλο της και ενώ επιχειρούσε και δεύτερο εναντίον του ελληνικού πλοίου που βρίσκεται στην Ερυθρά Θάλασσα.

Ηρωικές είναι οι προσπάθειες του ελληνικού πληρώματος, το οποίο βάζει τα… γυαλία σε αρκετά υπερσύγχρονα πλοία που πλέουν στην περιοχή, όμως μην ξεχνάμε πως η ελληνική φρεγάτα δεν χρησιμοποίησε κάποιο βλήμα αλλά το πυροβόλο της, άρα τα δύο drone είχαν πλησιάσει αρκετά κοντά, τουλάχιστον στα 10 χλμ..

Γενικότερα τα ναυτικά που βρίσκονται στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας προτιμούν να καταρρίπτουν τα drone των Χούτι με πυραύλους, για να έχουν μεγαλύτερο χρόνο αντίδρασης σε περίπτωση αποτυχίας.

Προφανώς η Ύδρα χρησιμοποίησε το Οto Melara, για στόχους έως 10 χλμ. έχοντας μόνο μία ακόμα ζώνη άμυνας με το Phalanx στα 5 χλμ.

Να σημειωθεί πως το Phalanx είναι λιγότερο αποτελεσματικό σε στόχους που έρχονται από ψηλά, προς το πλοίο.

Εγκληματική η ενέργεια της πολιτικής ηγεσίας της χώρας να στείλει άοπλη φρεγάτα απέναντι σε drone και πυραύλους.

Διαβάστε επίσης:

Ενεργοποιούν τους ρωσικούς S-400 οι Τούρκοι και κάνουν έξαλλους τους Αμερικανούς

Τουρκία: Μαζική παραγγελία 100 εγχώριων αεροσκαφών – «Δεν θα πετάει ούτε πουλί στους αιθέρες»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγιο είχε η Φρεγάτα Ύδρα που έριξε drone των Χούτι με το πυροβόλο της – Ήρωες οι Έλληνες». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ