Αρχική » Viral

Ανδρέας Βορύλλας: Με τον σχεδιασμό των Ιταλών στην Κατοχή η κατάρτιση του κτηματολογίου στα Δωδεκάνησα

Και όμως, ισχύει ακόμα το κτηματολόγιο από την ιταλική κατοχή, το οποίο έγινε σύμφωνα με τις αμυντικές ανάγκες και τον σχεδιασμό των Ιταλών.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Viral
Ανδρέας Βορύλλας: Με τον σχεδιασμό των Ιταλών στην Κατοχή η κατάρτιση του κτηματολογίου στα Δωδεκάνησα

Στην οριοθέτηση του αιγιαλού και της παραλίας στα Δωδεκάνησα που βασίζεται στο κτηματολόγιο που έφτιαξαν οι Ιταλοί, αναφέρθηκε, εκτός των άλλων, ο Ανδρέας Βορύλλας, κατά την ομιλία του στην διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων.

Ο βουλευτής του Β2 Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα νησιά της Δωδεκανήσου όπου ισχύει ακόμα το κτηματολόγιο από την ιταλική κατοχή, το οποίο έγινε σύμφωνα με τις αμυντικές ανάγκες και τον σχεδιασμό των Ιταλών.

«Αυτός ο κανονισμός έχει επιφέρει χιλιάδες προβλήματα διότι ιδιοκτησίες είχαν χαρακτηριστεί ως κοινόχρηστοι χώροι ακόμα σε ακτίνα διακοσίων μέτρων από την ακτή», σημείωσε.

«Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα χιλιάδες ιδιοκτήτες να διώκονται από την κτηματική υπηρεσία με πρωτόκολλα κατεδάφισης», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Βορύλλας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανδρέας Βορύλλας: Με τον σχεδιασμό των Ιταλών στην Κατοχή η κατάρτιση του κτηματολογίου στα Δωδεκάνησα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ