Αρχική » Εξοπλιστικά

Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι κάνουν MAT με το KAAN και γιατί πρέπει να βάλουν σε σκέψεις την ελληνική Πολεμική Αεροπορία

Οι Τούρκοι έψαχναν τρόπους να αντιμετωπίσουν τους ελληνικούς Meteor.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι κάνουν MAT με το KAAN και γιατί πρέπει να βάλουν σε σκέψεις την ελληνική Πολεμική Αεροπορία

Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι κάνουν MAT με το KAAN και γιατί πρέπει να βάλουν σε σοβαρές σκέψεις την ελληνική Πολεμική Αεροπορία – Τι θα μπορεί να έχει το ΚΑΑΝ.

Το ΚΑΑΝ, το τουρκικό μαχητικό έκανε την πρώτη του δοκιμαστική πτήση και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να αφήνει αδιάφορη την Ελλάδα.

Μπορεί να χρειαστούν κάποια χρόνια ακόμα για να μπορέσει το στελθ τουρκικό μαχητικό ΚΑΑΝ να μπει σε γραμμή παραγωγής όμως ένα στοιχείο που μπορεί να διαθέτει πρέπει να το δει πολύ σοβαρά η Ελλάδα.

Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι κάνουν MAT με το KAAN και γιατί πρέπει να βάλουν σε σκέψεις την ελληνική Πολεμική Αεροπορία

Συγκεκριμένα, το ΚΑΑΝ θα μπορεί να χρησιμοποιεί την ευρωπαϊκό πύραυλο Μeteor καθώς και τον βρετανικό αέρος – εδάφους Spear.

Οι Τούρκοι έψαχναν τρόπους να αντιμετωπίσουν τους ελληνικούς Meteor, με τους οποίους η Ελλάδα κλειδώνει το Αιγαίο και φαίνεται πως βρήκαν λύση στο ΚΑΑΝ, το οποίος θα μπορεί να εξοπλιστεί με τους Meteor.

Την ίδια ώρα, η Τουρκία θα αποκτήσει στο πέρασμα του χρόνου σημαντική εμπειρία σε elite τεχνολογίες, μέσω των KAAN, την ώρα που η Ελλάδα ακόμα… παλεύει να φτιάξει το δικό της drone, για να το παρουσιάσει απέναντι στην τουρκική υπεροχή (σ.σ. και σε αριθμούς) των Bayraktar.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Σημαντική εξέλιξη με το Μαχητικό Αεροσκάφος KAAN της Τουρκίας

F-35: Οι Αμερικανοί τα δίνουν στην Ελλάδα αλλά δεν θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κατά των Τούρκων – Δεν θα πετάει τίποτα στο Αιγαίο;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι κάνουν MAT με το KAAN και γιατί πρέπει να βάλουν σε σκέψεις την ελληνική Πολεμική Αεροπορία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ