Αρχική » Εξοπλιστικά

Ελληνοτουρκικά: Σημαντική εξέλιξη με το Μαχητικό Αεροσκάφος KAAN της Τουρκίας

«Με το εθνικό μαχητικό αεροσκάφος KAAN, η Τουρκία θα είναι μια από τις 5 χώρες που μπορούν να παράγουν αεροσκάφη σε αυτό το επίπεδο (5ης Γενιάς)».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ελληνοτουρκικά: Σημαντική εξέλιξη με το Μαχητικό Αεροσκάφος KAAN της Τουρκίας

Ελληνοτουρκικά: Σημαντική εξέλιξη το Μαχητικό Αεροσκάφος KAAN της Τουρκίας που παρέμεινε στον αέρα για 15 λεπτά στα 8 χιλιάδες πόδια.

Το τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος KAAN πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη του πτήση.

«Θα φέρουμε όχι μόνο ένα πολεμικό αεροπλάνο 5ης γενιάς, αλλά και τεχνολογίες που ανήκουν σε λίγες χώρες στον κόσμο στη χώρα μας μέσω του KAAN», δήλωσε ο Πρόεδρος της Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας Χαλουκ Γκοργκούν.

«Το KAAN, ένα από τα σημαντικότερα τεχνολογικά έργα της Τουρκίας που πραγματοποιήθηκε από την Turkish Aerospace Industries υπό τον συντονισμό της Προεδρίας των Αμυντικών Βιομηχανιών, πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση», σημείωνει το τουρκικό star.com.tr.

Ελληνοτουρκικά: Σημαντική εξέλιξη με το Μαχητικό Αεροσκάφος KAAN της Τουρκίας

Το KAAN ολοκλήρωσε στάδια όπως δοκιμές καθισμάτων εκτίναξης, στατικές δοκιμές πλήρους μήκους, αδρανειακές και στατικές δοκιμές επιφανειών ελέγχου, δοκιμές πτώσης συστήματος προσγείωσης, δοκιμές συστημάτων αεροηλεκτρονικής και δοκιμές καυσίμου πριν από την πτήση

«Με το εθνικό μαχητικό αεροσκάφος KAAN, η Τουρκία θα είναι μια από τις 5 χώρες που μπορούν να παράγουν αεροσκάφη σε αυτό το επίπεδο (5ης Γενιάς)», τονίζεται.

Να σημειωθεί πως το KAAN θα μπορεί να «συνεργάζεται με πλατφόρμες όπως μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα» και «να εκτελεί μάχες αέρος-αέρος με όπλα νέας γενιάς και χτυπήματα ακριβείας από εσωτερικές θέσεις όπλων».

Διαβάστε επίσης:

F-35: Οι Αμερικανοί τα δίνουν στην Ελλάδα αλλά δεν θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κατά των Τούρκων – Δεν θα πετάει τίποτα στο Αιγαίο;

Rafale: Σε άσκηση έγινε αυτό που φοβούνται Τουρκία και Πακιστάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Σημαντική εξέλιξη με το Μαχητικό Αεροσκάφος KAAN της Τουρκίας». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ