Αρχική » Viral

Αποθέωση των Ελλήνων διασωστών στο διαδίκτυο από τους Τούρκους – Αυτοί σώζουν Τούρκους λένε και εμείς τους απειλούμε

Η χαρά των Ελλήνων διασωστών ήταν τέτοια που ξέσπασαν σε κλάματα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Viral
Αποθέωση των Ελλήνων διασωστών στο διαδίκτυο από τους Τούρκους

Αποθέωση των Ελλήνων διασωστών στο διαδίκτυο από τους Τούρκους την ώρα που η ελληνική αποστολη με δάκρυα στα μάτια έσωζε ένα μικρό κορίτσι από τα ερείπια στο Χατάι.

Στο επίκεντρο του σημείου του σεισμού του διέλυσε 10 επαρχίες της Τουρκίας βρέθηκε η ελληνική αποστολή των διασωστών.

Μάλιστα οι Ελληνες διασώστες κατάφεραν να σώσουν ένα 6χρονο κορίτσι, το οποίο βρίσκονταν για δεκάδες ώρες εγκλωβισμένο στα συντρίμμια.

Η χαρά των Ελλήνων διασωστών ήταν τέτοια που ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ και ο κόσμος που τους παρακολουθούσε άρχισε να χειροκροτά.

Ζωντανή εικόνα μετέφερε από το σημείο η ΕΡΤ.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ελληνική αποστολή έχει αποθεωθεί και στο διαδίκτυο και από Τουρκους χρήστες.

«Αυτοί που είπαν ότι θα μπουν στην Αθήνα σε ένα βράδυ, πέρασαν κάτω από τα ερείπια για 2 μέρες και δεν κατάφεραν να σώσουν έναν πολίτη. Αυτοί στην Αθήνα, τους οποίους θεωρούσαν εχθρό, το έκαναν», αναφέρεται.

«Γιατί αυτή η εχθρότητα; Δείτε την χαρά των Ελλήνων διασωστών», ανέφερε Τούρκος χρήστης ενώ άλλος έγραφε πως ότι και να λένε από εδώ και εμπρός οι Έλληνες είναι φίλοι του.

Αποθέωση των Ελλήνων διασωστών στο διαδίκτυο

Να σημειωθεί πως ιδιαιτερη αναφορά γίνεται από τα τουρκικά ΜΜΕ στο γεγονός της συγκέντρωσης από εργάτες στην Ελλάδα βοήθειας για τους σεισμόπληκτους Τούρκους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ενώ συνεχίζονται οι «προσπάθειες έρευνας και διάσωσης μετά τους σεισμούς, το επίκεντρο του οποίου είναι το Μαράς, οργανώνονται εκστρατείες βοήθειας σε πολλά σημεία. Μία από αυτές τις εκστρατείες διοργανώνουν οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα από τις πρωινές ώρες».

«Η εκστρατεία που ξεκίνησε από το Ελληνικό Εργατικό Μέτωπο Αγωνιστών (ΠΑΜΕ), έχει ως στόχο να συγκεντρώσει προϊόντα έκτακτης ανάγκης και να τα παραδώσει στους σεισμόπληκτους στην Τουρκία», τονίζεται.

«Μιλήσαμε με τον Διεθνή Αξιωματικό του ΠΑΜΕ Νικόλα Θεοδωράκη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι έχουν δημιουργηθεί πολλά κέντρα για τη συγκέντρωση βοήθειας από κουβέρτες έως ιατρικά προϊόντα», σημειώνεται.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Τα Eurofighter Typhoon μοιάζουν με τα Rafale της Ελλάδας – Καλή λύση

ΑΕΚ για Ολυμπιακό: Μην τους δώσετε τη χαρά να κάνουν αναστροφή και να φύγουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποθέωση των Ελλήνων διασωστών στο διαδίκτυο από τους Τούρκους – Αυτοί σώζουν Τούρκους λένε και εμείς τους απειλούμε». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ