Αρχική » Viral

Ελληνικά F-16 Vs τουρκικά F-16 – To βίντεο που προκαλεί θαυμασμό των ειδικών – Απίστευτο λένε, αν θέλουν οι Έλληνες απλά πατάνε το κουμπί

Ελληνικές κινήσεις είναι μήνυμα προς τους Τούρκους λενε.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Viral
Ελληνικά F-16 Vs τουρκικά F-16 - To βίντεο που προκαλεί θαυμασμό των ειδικών

Ελληνικά F-16 Vs τουρκικά F-16 σε ένα βίντεο που προκαλεί θαυμασμό των ειδικών, οι οποίοι υποστηρίζουν πως αν θέλουν οι Έλληνες πιλότοι απλά πατάνε το κουμπί.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί βίντεο με τις αερομαχίες ελληνικών και τουρκικών F-16.

Μάλιστα ειδικός τονίζει πως σύμφωνα με αυτά που βλέπει στο βίντεο οι Έλληνες πιλότοι αν… πατήσουν το κουμπί θα καταρρίψουν τα τουρκικά μαχητικά.

Στο σχόλιο τονίζεται πως οι ελληνικές κινήσεις, μερικές από τις οποίες είναι ιδιαίτερα μελετημένες, είναι μήνυμα προς τους Τούρκους πως μπορούν να τους δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνικά F-16 Vs τουρκικά F-16 – To βίντεο που προκαλεί θαυμασμό των ειδικών – Απίστευτο λένε, αν θέλουν οι Έλληνες απλά πατάνε το κουμπί». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ