Αρχική » Viral

Έστειλαν Rafale για να ψάξει για UFO

Έψαχναν να βρουν το UFO - Τι τελικά ανέφεραν.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Έστειλαν Rafale για να ψάξει για UFO

Έστειλαν Rafale σε περιστατικό θέασης UFO κοντά στο αεροδρόμιο Ιμπχάλ της Ινδίας.

Τa δύο ινδικά μαχητικά αεροσκάφη Rafale απεστάλησαν από τη Χασιμάρα «για να διερευνήσουν την αναφερόμενη ανωμαλία», σημειώνει το punemirror.com.

«Η ινδική Πολεμική Αεροπορία (IAF) ανέλαβε άμεσα δράση ως απάντηση στις αναφορές για θέαση αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου (UFO) κοντά στο αεροδρόμιο Ιμχάλ την Κυριακή. Δύο μαχητικά αεροσκάφη Rafale απεστάλησαν από τη Χασιμάρα για να διερευνήσουν την αναφερόμενη ανωμαλία», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Έστειλαν Rafale για να ψάξει για UFO

«Το πρώτο Rafale, που απογειώθηκε αμέσως μόλις έλαβε τις πληροφορίες, διεξήγαγε ενδελεχή έρευνα αλλά δεν παρατήρησε κανένα τέτοιο αντικείμενο στην καθορισμένη περιοχή, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές. Στη συνέχεια, ένα δεύτερο αεροσκάφος αναπτύχθηκε για να πραγματοποιήσει εκτεταμένο έλεγχο, αλλά επίσης απέτυχε να ανιχνεύσει οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα στον αέρα», σημειώνεται.

«Και τα δύο τζετ επέστρεψαν στη βάση χωρίς να επιβεβαιώσουν την παρουσία του αναφερόμενου UFO» γράφουν οι Ινδοί.

Η Ανατολική Διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας της Ινδίας επιβεβαίωσε την ενεργοποίηση του μηχανισμού απόκρισης της αεροπορικής άμυνας βάσει οπτικών δεδομένων που έλαβε από το αεροδρόμιο Ιμχάλ. Ωστόσο, το άγνωστο αντικείμενο δεν εντοπίστηκε στις έρευνες που ακολούθησαν, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της διοίκησης.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Τρέλα για τα γαλλικά μαχητικά – Το Ουζμπεκιστάν θέλει 24 μετά τη Σερβία

Θα είναι το υποβρύχιο μάτι της Τουρκίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έστειλαν Rafale για να ψάξει για UFO». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ