Αρχική » Viral

Γίνε για λίγο ο πιλότος ενός Airbus 320 ή ενός F-16

Το The Pilot Center αποτελεί το πρώτο ψυχαγωγικό κέντρο προσομοιωτών στην Ελλάδα για όλη την οικογένεια

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Viral

Αν έχεις όνειρο ζωής να πιλοτάρεις ένα αεροπλάνο, τώρα ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσεις. Το The Pilot Center, το πρώτο ψυχαγωγικό κέντρο προσομοιωτών στην Ελλάδα για όλη την οικογένεια, σου προσφέρει την πιο ρεαλιστική εικονική πραγματικότητα που έχεις ποτέ φανταστεί.

Πάρε τον έλεγχο ενός Airbus 320 και γίνε εσύ ο πιλότος

Για 40 λεπτά έχεις εσύ τον έλεγχο ενός εμπορικού αεροσκάφους, στον προσομοιωτή του Airbus 320.

Διάλεξε ανάμεσα σε 24.000 προορισμούς, μπες στο πιλοτήριο και ζήσε όλη την διαδικασία απογείωσης και προσγείωσης μέσα από ρεαλιστικά απεικονισμένα αεροδρόμια, με όλα τα σήματα και τις φωτεινές σημάνσεις, όπως ένας αληθινός πιλότος.

Μαζί σου βρίσκεται επαγγελματίας πιλότος για να σε εισάγει στα βασικά συστήματα και όργανα του αεροσκάφους, να σου εξηγήσει όλη τη διαδικασία ενώ εσύ απολαμβάνεις την εξωτερική θέα, νιώθοντας κάθε τράνταγμα και ήχο μιας πραγματικής πτήσης.

Δεν είσαι πλέον επιβάτης, αλλά ο κυβερνήτης!

 

Γίνε για λίγο ο πιλότος ενός Airbus 320 ή ενός F-16

Αερομαχίες και βουτιές στον αέρα με ένα μαχητικό F16

Ζήσε μια ολιστική εμπειρία επιβίωσης στον αέρα με μάχες σε εχθρικό περιβάλλον και γίνε ο πιο δύσκολος αντίπαλος.

Ο προσομοιωτής πτήσεων του μαχητικού αεροσκάφους F-16 διαθέτει όλες τις λειτουργίες ενός πραγματικού μαχητικού όπως η ταχύτητα σε Μαχ, ο πυροβολισμός, οι βουτιές, οι περιστροφές, οι ελιγμοί και τα γυρίσματα ενώ καθιστά δυνατή την αναπαραγωγή ορισμένων από τις πιο επικίνδυνες αποστολές.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η επιλογή αποστολής, καθώς υπάρχει η δυνατότητα διαφορετικών κάθε φορά σεναρίων πτήσης και οπλικών συστημάτων. Δίπλα σου έχεις ειδικούς εκπαιδευτές για να σε καθοδηγούν βήμα βήμα, να σε ενημερώνουν για όλες τις λειτουργίες και να
λύνουν κάθε σου απορία, ώστε να δείξεις την υπεροχή σου με αυτό το εκπληκτικό καταδιωκτικό-βομβαρδιστικό μαχητικό.

Χειριστήριο στο ένα χέρι, μοχλός ισχύος στο άλλο και έτοιμος για μάχη!

 

Τρέξε στις Grand Prix πίστες με μια F1, ένα αγωνιστικό WRC ή μια MotoGP

Αν είσαι λάτρης της ταχύτητας, ζήσε την εμπειρία οδήγησης ενός αυθεντικού αγωνιστικού Rallycross, με τον προσομοιωτή WRC, στις ειδικές διαδρομές του Rally Acropolis ή κάνοντας Drift στις πίστες των Σερρών, στο Μαρκόπουλο και στα Μέγαρα ή μιας εντυπωσιακής F1, με τον προσομοιωτή F1, νιώθοντας την αδρεναλίνη να ανεβαίνει κατακόρυφα στις πιο τρομακτικές στροφές του πλανήτη.

Μπορείς ακόμα και να αποκτήσεις τον έλεγχο μιας Grand Prix Μοτοσυκλέτας, με τον προσομοιωτή MotoGP, και να φτάσεις μέχρι και 60 μοίρες κλήση, σε απόλυτα πραγματικές συνθήκες.

Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία και συνιστάται από 12 ετών και άνω. Βίωσε την Απόλυτη Εμπειρία Ζωής στο The Pilot Center, πραγματοποίησε το όνειρό σου ή πρόσφερε ένα αξέχαστο δώρο εμπειρίας στους αγαπημένους σου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γίνε για λίγο ο πιλότος ενός Airbus 320 ή ενός F-16». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ