Αρχική » Viral

Η ξανθιά που εντυπωσίασε στο γήπεδο των Miami Dolphins, αποδείχθηκε ότι ήταν ψέμα

Θαυμαστές των Miami Dolphins είχαν πιστέψει ότι μία νέα, όμορφη θαυμάστρια είναι μαζί τους. Η Hailey Lopez αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς ένα «πείσμα» της τεχνητής νοημοσύνης.

Μιχάλης Ιακώβου Featured Viral
Η αληθινή Hailey Lopez στο στάδιο Miami Dolphins (X, HAILEY LOPEZ)

Μία εντυπωσιακά όμορφη καπέλα κέρδισε πάνω από 100.000 likes στην πλατφόρμα X. Εμφανίστηκε σε ένα προφίλ που δημιουργήθηκε τον Ιούλιο. Σε αυτό, η εντυπωσιακή ξανθιά Hailey Lopez ποζάρει στο γήπεδο των Miami Dolphins, της ομάδας του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Όλα όμως είναι τεχνητή νοημοσύνη.

Η φωτογραφία της Hailey Lopez τράβηξε την προσοχή των χρηστών του Διαδικτύου όχι μόνο για γοητευτικό της χαμόγελο, αλλά και με το τολμηρό μπούστο της. Η Hailey φορούσε κι ένα βραχιολάκι που επιτρέπει την ελεύθερη μετακίνηση στο γήπεδο.

Η 22χρονη Hailey Lopez θα μπορούσε να γίνει το νέο αστέρι του αθλητικού κόσμου στο Μαϊάμι. Δεν θα κόντραρε τον Λιονέλ Μέσι, αλλά η αναγνωρισιμότητά της στις κερκίδες θα ήταν σίγουρη. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, η Hailey Lopez δεν είναι πραγματική.

Η δημιουργία του προφίλ της Hailey Lopez στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα παιχνίδι από ειδικούς στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. Καθημερινά σχεδόν, γίνονται αρκετές προσπάθειες να δημιουργήσουν έναν φανταστικό χαρακτήρα στο Διαδίκτυο. Σκοπός τους, να δουν πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η δημοτικότητά του.

 


Το προφίλ της φανταστικής 22χρονης από το Μαϊάμι δεν είχε μόνο γραφικά με φόντο το γήπεδο των Dolphins. Τολμηρές φωτογραφίες της Hailey Lopez με μπικίνι δημοσιεύτηκαν επίσης στα social media, παρέα με εξίσου όμορφες και εξωπραγματικές φίλες.

Οι χρήστες του Διαδικτύου που τους αρέσει η Hailey Lopez χωρίζονται σε δύο ομάδες. Είναι αυτοί που ξεγελάστηκαν και αυτοί που πιστεύουν στη δημιουργικότητα της τεχνητής νοημοσύνης. Η φάρσα δεν μπόρεσε να κρατήσει πολύ και οι δημιουργοί του προφίλ δεν έπαψαν να την διαφημίζουν σαν πραγματικό πρόσωπο. Το πείραμα στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακραίες προκλήσεις από την Τουρκία – «Θα ενισχύσουμε τον στόλο της Γαλάζιας Πατρίδας»

Πανηγυρίζουν στην Τουρκία για την αποχώρηση του Μενέντεζ – Τέλος τα εμπόδια για τα F-16;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ξανθιά που εντυπωσίασε στο γήπεδο των Miami Dolphins, αποδείχθηκε ότι ήταν ψέμα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μιχάλης Ιακώβου

Γράφω για τεχνολογία και θέματα πληροφορικής, επικαιρότητας και ιστορίας. Προσπαθώ να παραβάλλω τα θέματά μου αντικειμενικά και πάντα για την βοήθεια του αναγνώστη. Δίνω την είδηση, χωρίς να παίρνω μέρος ή να προβάλω προσωπικά σχόλια. Είμαι φανατικός με την Ιστορία. Όποιος δεν ξέρει την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να κάνει τα ίδια λάθη.

ΣΧΟΛΙΑ