Αρχική » Viral

Καίνε τουρκικές σημαίες στη Συρία

«Πρέπει να ενώσουμε την αντιπολίτευση και το καθεστώς για συμφιλίωση με κάποιο τρόπο», δήλωσε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου πριν.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή Viral
Καίνε τουρκικές σημαίες στη Συρία

Καίνε τουρκικές σημαίες στη βόρεια Συρία, σε περιοχή που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (σ.σ. συριακής αντιπολίτευσης), μετά την ανακοίνωση του διαλόγου της Άγκυρας με τον Σύρο πρόεδρο, Μπασάρ αλ Άσαντ.

Διαδηλώσεις κατά της Τουρκίας ξεκίνησαν στην Αζέζ, γράφει το τουρκικό haberler.com, μετά τη διάδοση βίντεο στα social media με τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, για την έναρξη του διαλόγου μεταξύ Άγκυρας και Ασαντ.

«Δεν υπάρχει τέτοια επαφή αυτή τη στιγμή. Ο Πούτιν και οι Ρώσοι αξιωματούχοι ήθελαν να έχουν μια συνάντηση με τον Πρόεδρο μας εδώ πολύ καιρό», είπε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Καίνε τουρκικές σημαίες στη Συρία

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε την Πέμπτη ότι είχε μια γρήγορη κουβέντα με τον Σύρο ομόλογό του Φαϊζάλ Μεκντάντ στο περιθώριο της συνάντησης του Κινήματος των Αδεσμεύτων τον Οκτώβριο στην πρωτεύουσα της Σερβίας, Βελιγράδι.

«Πρέπει να ενώσουμε την αντιπολίτευση και το καθεστώς για συμφιλίωση με κάποιο τρόπο, διαφορετικά δεν θα υπάρξει μόνιμη ειρήνη», είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους την τελευταία ημέρα της 13ης Διάσκεψης των Πρεσβευτών στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, Άγκυρα.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Το απίστευτο λάθος των Τούρκων στο πυρηνικό εργοστάσιο του Ακούγιου

Ελληνικά διαβατήρια: Σημαντικη εξέλιξη στην διάρκεια τους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καίνε τουρκικές σημαίες στη Συρία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ