Αρχική » Viral

Ο Μπάιντεν έκανε λάθος στο όνομα «Ουκρανία» δύο φορές. Είπε το όνομα χώρας που απέχει τουλάχιστον 1660km

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν και η Ρωσία «χάνουν ξεκάθαρα τον πόλεμο στο Ιράκ». Δύο φορές, το ίδιο λάθος... Η Ουκρανία έγινε ΙΡΑΚ.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Viral
Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε μάλιστα ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν και η Ρωσία «χάνουν ξεκάθαρα τον πόλεμο στο Ιράκ».

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε μάλιστα ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν και η Ρωσία «χάνουν ξεκάθαρα τον πόλεμο στο Ιράκ». Δύο φορές, ο πρόεδρος των ΗΠΑ μιλούσε για το Ιράκ, εννοώντας την Ουκρανία. Αυτό πυροδότησε για άλλη μια φορά συζήτηση για τη σωματική και ψυχική υγεία του Αμερικανού ηγέτη.

Ο Μπάιντεν ανέφερε για πρώτη φορά το Ιράκ, μπερδεύοντας τη χώρα με την Ουκρανία, σε ομιλία του για φιλανθρωπικό έρανο την Τρίτη (27 Ιουνίου) στο Chevy Chase του Μέριλαντ. Μίλησε για την ενότητα του ΝΑΤΟ και επεσήμανε ότι ο Πούτιν «οδήγησε στην ενοποίηση όλης της Ευρώπης». Την υπόθεση περιγράφει το Business Insider.

«Αν κάποιος έλεγε ότι θα μπορούσαμε να ενώσουμε όλη την Ευρώπη κατά της επίθεσής στο Ιράκ και να πετύχουμε την πλήρη ενοποίηση του ΝΑΤΟ, νομίζω ότι θα σας φαινόταν απίθανο. Ούτε το επιτελείο μου δεν ήταν σίγουρο», είπε ο Μπάιντεν, προσθέτοντας ότι ο Πούτιν υπολογίζει στην πιθανότητα διάσπασης του ΝΑΤΟ.

Δεν τελείωσε με ένα μόνο λάθος. Μέσα σε 24 ώρες, ο Τζο Μπάιντεν μπέρδεψε το Ιράκ με την Ουκρανία για δεύτερη φορά. Αυτό έγινε την Τετάρτη (28 Ιουνίου).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήταν μάρτυρας των τελευταίων ημερών του Χίτλερ. Η Johanna Ruf είναι νεκρή.

Ο Αμερικανός πρόεδρος μιλούσε σε δημοσιογράφους πριν αναχωρήσει για το Σικάγο. Ένας δημοσιογράφος ζήτησε τη γνώμη του Μπάιντεν για το εάν ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε αποδυναμωθεί από το πραξικόπημα της Βαγκνερ. Η απάντησή του προκάλεσε έκπληξη στους δημοσιογράφους.

Δύσκολο να πω. Ο Πούτιν σίγουρα χάνει τον πόλεμο στο Ιράκ. Αυτό είναι που τον έκανε παρία σε όλο τον κόσμο και όλο και περισσότερες χώρες απομακρύνονται από αυτόν», είπε ο Μπάιντεν.

Οι Αμερικανοί ανησυχούν για την υγεία του προέδρου

Αυτά τα λάθη πυροδότησαν συζητήσεις για την υγεία του Μπάιντεν. Μεταξύ άλλων, πολιτικοί του αντίπαλοι αναφέρονται στα θέματα υγείας του προέδρου των Η.Π.Α., κάνοντας κάποιου είδους αντιπολίτευσης. Οι ψηφοφόροι του ανησυχούν για την ψυχική και σωματική υγεία του Μπάιντεν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτης που πέρσι ήταν δανεικός στον Ολυμπιακό από τον Άρη, φέτος πάει στην ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μπάιντεν έκανε λάθος στο όνομα «Ουκρανία» δύο φορές. Είπε το όνομα χώρας που απέχει τουλάχιστον 1660km». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ