Αρχική » Viral

Πλακώνει κόσμο στο ξύλο ο πατέρας της Κεντρικής Τραπεζίτριας της Τουρκίας;

Καταγγελίες σχετικά με την Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Πλακώνει κόσμο στο ξύλο ο πατέρας της Κεντρικής Τραπεζίτριας της Τουρκίας;

Πλακώνει κόσμο στο ξύλο ο πατέρας της Κεντρικής Τραπεζίτριας της Τουρκίας, Χαφιζέ Γκαγιέ Ερκάν, ενώ ο Ερντογάν λέει πως από πίσω υπάρχει… σχέδιο;

Καταγγελίες σχετικά με την Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας, Χαφιζέ Γκαγιέ Ερκάν και την οικογένειά της είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με καταγγελίες, την περασμένη εβδομάδα, διατυπώθηκαν ισχυρισμοί για τον πατέρα της Χαφιζέ Γκαγιέ Ερκάν ότι απέλυσε έναν τραπεζικό προσωπικό, έκλεισε την Κοινωνική Διευκόλυνση της Κεντρικής Τράπεζας και διόρισε μέλη της οικογένειάς του σε αυτή.

Πλακώνει κόσμο στο ξύλο ο πατέρας της Κεντρικής Τραπεζίτριας της Τουρκίας;

«Στη συνέχεια, ήρθαν στο προσκήνιο ισχυρισμοί ότι ο Ερόλ Ερκάν χαστούκισε τραπεζικό υπάλληλο και ότι χρησιμοποίησε τα γραφεία της Κεντρικής Τράπεζας στη Σμύρνη για δική του χρήση μετά τον σεισμό», γράφει η τουρκική αντιπολιτευτική εφημερίδα Cumhuriyet.

Η Ερκάν και η οικογένειά της αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς και ανακοίνωσαν ότι έχουν κινήσει νομικές ενέργειες.

Ο πρόεδρος του AKP και πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η Χαφιζέ Γκαγιέ Ερκάν θα συναντηθούν προσεχώς για πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες ενώ ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε για τα δημοσιεύματα ότι «έμποροι αταξίας προσπαθούν να ξεσηκώσουν θύελλα μέσω φημών», την ώρα που τα «αποθεματικά της Κεντρικής Τράπεζας αυξάνονται».

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: To τουρκικό ΣΟΚ για τα F16 – Το 2025 χρονιά ορόσημο για την Ελλάδα – Γιατί το αμερικανικό ναι δεν λήγει το θέμα

Φρεγάτες: Η Γαλλία ελπίζει στην Ελλάδα για να επαναληφθεί η επιτυχία των Rafale – Τι κάνουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πλακώνει κόσμο στο ξύλο ο πατέρας της Κεντρικής Τραπεζίτριας της Τουρκίας;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ