Αρχική » Viral

Πολωνός «μελλοντολόγος» προβλέπει παγκόσμιο κατακλυσμό

Ο Πολωνός Krzysztof Jackowski προβλέπει παγκόσμιο κατακλυσμό. Όλα θα ξεκινήσουν περίπου στις 6:00 το πρωί, Την ώρα την έχουμε, την ημερομηνία όχι!

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Viral
Ο Πολωνός Krzysztof Jackowski

Ο Πολωνός Krzysztof Jackowski μοιράστηκε ένα άλλο όραμα που πρέπει να θεωρηθεί πολύ ανησυχητικό. Η προφητεία του «μάντη – μελλοντολόγου» αυτή τη φορά έχει να κάνει με ολόκληρο τον κόσμο. Ο προφήτης αναγγέλλει έναν κατακλυσμό, τα αποτελέσματα του οποίου θα γίνουν αισθητά σε όλα τα μέρη του πλανήτη.

Φυσικά, τα λόγια του θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό. Μερικές φορές έχει επιβεβαιωθεί, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που οι προβλέψεις του είναι τελείως διαφορετικές από την πραγματικότητα.

Πολύ συχνά, τα οράματα του Jackowski έχουν αρνητική χροιά. Πρόσφατα, ανέβασε άλλο ένα βίντεο στο YouTube, κατά το οποίο έκανε λόγο για μια καταστροφή που, κατά τη γνώμη του, έρχεται προς τη Γη.

Mας περιμένει ένας κατακλυσμός, παγκόσμιος και πρωτοφανής. Θα επισκιάσει για μια στιγμή όλη την ζωή και κάθε χώρα. Φοβάμαι ότι αυτή η αλλαγή θα έλθει ούτως ή άλλως, αλλά το είδα πολύ έντονα (…). Όταν συμβεί αυτός ο κατακλυσμός, θα εκτιμήσουμε τον ρόλο του νερού. Θα καταλάβουμε πόσο σημαντικό και απαραίτητο είναι το νερό για εμάς – τόνισε ο «προφήτης».

Θα ξεκινήσει το πρωί, στις 6:00πμ (ώρα Ελλάδος)

Ο διορατικός μελλοντολόγος μίλησε πως θα επέλθει ο κατακλυσμός. Παράλληλα, τόνισε ότι αρχικά είχε την εντύπωση ότι η καταστροφή θα είχε σχέση με σεισμό. Ωστόσο, αργότερα πρόσθεσε ότι αυτό δεν ισχύει απαραίτητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΗΠΑ: H ύπερ – παραγγελία 1.000 drone με τεχνητή νοημοσύνη και ελληνικό όνομα που σβήνει τα Bayraktar

Τα αποτελέσματα αυτής της καταστροφής πρέπει να γίνουν αισθητά σε όλο τον κόσμο. Ο Jackowski πιστεύει ότι όλοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την καταστροφή. Ο κατακλυσμός αναμένεται να γίνει το πρωί.

Πέντε η ώρα… Πριν από τις πέντε… Πέντε δεκαπέντε, πέντε σαράντα πέντε… Πέντε η ώρα, ίσως το πρωί (ώρα Πολωνίας). Δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι ένα φυσικό γεγονός, αλλά αν είναι, θα είναι εξαιρετικά δυνατό – συνόψισε ο Krzysztof Jackowski.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο αστείος Ζαχαριάδης έκανε ανάρτηση για τον αυνανισμό επιτιθέμενος στη ΝΙΚΗ, και τελικά έμεινε με το «μανιφέστο» του στο χέρι *

– σαν από ταινία (The Great Flood -2012)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολωνός «μελλοντολόγος» προβλέπει παγκόσμιο κατακλυσμό». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ