Αρχική » Viral

Rafale: Φέρνει τα πάνω κάτω η Σερβία με τα μαχητικά; – Ο πρόεδρος της Σερβίας είπε αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν οι Τούρκοι

Να θυμίσουμε πως η Κροατία έχει ήδη αγοράσει 12 Rafale.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Rafale: Φέρνει τα πάνω κάτω η Σερβία με τα μαχητικά; - Ο πρόεδρος της Σερβίας είπε αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν οι Τούρκοι

Rafale: Φέρνει τα πάνω κάτω η Σερβία με τα μαχητικά; Τι είπε ο Σέρβος πρόεδρος.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος είναι ο Σέρβος πρόεδρος, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ότι το απόγευμα της Δευτέρας θα υπάρξει ανακοίνωση της συμφωνίας, για την αγορά 12 Rafale από τη Γαλλία.

Οι Σέρβοι επιθυμούν την αγορά μεταχειρισμένων και καινούργιων Rafale, με τον Σέρβο πρόεδρο να τονίζει πως πρόκειται για τα μαχητικά «με τα καλύτερα ραντάρ και πυραύλους στον κόσμο».

Rafale: Φέρνει τα πάνω κάτω η Σερβία με τα μαχητικά;

Μάλιστα ο Σέρβος είπε πως το Βελιγράδι διαθέτει 4 δισ. ευρώ για να κάνει την αγορά.

Να θυμίσουμε πως η Κροατία έχει ήδη αγοράσει 12 Rafale, με τη Σερβία να διαπιστώνει πως με την συγκεκριμένη αγορά το Ζάγκρεμπ έγινε η ισχυρότερη αεροπορική δύναμη της περιοχής, μετά την Ελλάδα.

Η Γαλλία δεν έχει απαντήσει ακόμα θετικά στο Βελιγράδι, καθώς δεν θέλει να δώσει σε χώρα εκτός ΝΑΤΟ κρίσιμη νατοϊκή τεχνολογία και ειδικά τους πυραύλους METEOR των γαλλικών μαχητικών, τους καλύτερους πυραύλους στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Leopard 2HEL: Το παράδοξο των ελληνικών αρμάτων που κάνουν τους Τούρκους να απορούν

Οι Αμερικανοί λένε πράγματα για τα KAAN που πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της η Ελλάδα – Τι λένε για το τουρκικό μαχητικό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Φέρνει τα πάνω κάτω η Σερβία με τα μαχητικά; – Ο πρόεδρος της Σερβίας είπε αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν οι Τούρκοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ