Αρχική » Viral

Ρώσοι: Το ελληνικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε κατά λάθος φωτογραφίες από μυστικούς στρατιωτικούς χάρτες

«Το ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποκάλυψε κατά λάθος μυστικούς στρατιωτικούς χάρτες».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Viral
Ρώσοι: Το ελληνικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε κατά λάθος φωτογραφίες από μυστικούς στρατιωτικούς χάρτες

Ρώσοι: Το ελληνικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε κατά λάθος φωτογραφίες από μυστικούς στρατιωτικούς χάρτες, σημειώνει το πρακτορείο Avia.pro.

«Το ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποκάλυψε κατά λάθος μυστικούς στρατιωτικούς χάρτες, πυροδοτώντας νέο σκάνδαλο σε τμήμα που ήδη αντιμετωπίζει κριτική μετά από πυρκαγιά στις αποθήκες πυρομαχικών του, σύμφωνα με την ειδησεογραφική πύλη Antitheto», γράφει το πρακτορείο.

«Σε σχέση με τις φωτιές που ξέσπασαν πρόσφατα στις αποθήκες πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Αεροπορίας στη Νέα Αγχίαλο, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς πραγματοποίησε έκτακτο έλεγχο πυρασφάλειας σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις», τονίζεται.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται, «κατά την επιθεώρηση αυτή, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα κατά λάθος φωτογραφίες από μυστικούς στρατιωτικούς χάρτες που έβλεπε ο υφυπουργός κατά την επίσκεψή του στο σημείο. Αυτές οι φωτογραφίες στάλθηκαν μαζί με δελτίο τύπου από το υπουργείο».

«Μετά από αυτό το αδικαιολόγητο περιστατικό, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με ανακοίνωσή του ανακοίνωσε την αναστολή των ελέγχων πυρασφάλειας στις μονάδες », επισημαίνεται στο ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο «αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Χαρδαλιάς αναγκάστηκε να αναβάλει τις προγραμματισμένες επισκέψεις σε αεροδρόμια στο Πετσάλι, τα Ιωάννινα, τον Άραξο και την Ανδραβίδα, που είχαν προγραμματιστεί για τις 31 Ιουλίου».

«Μετά από αυτό το περιστατικό, το Υπουργείο Άμυνας εξέδωσε νέο δελτίο τύπου στο οποίο οι κάρτες ήταν μαυρισμένες. Παρόλα αυτά, η πύλη χαρακτήρισε το περιστατικό “νέο φιάσκο” για το στρατιωτικό τμήμα, το οποίο βρίσκεται υπό πίεση μετά από πυρκαγιά σε αποθήκες πυρομαχικών», καταλήγει το δημοσίευμα του Avia.pro.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Διαλύουν το ISIS σε Συρία και Ιράκ

Η φωτογραφία ΔΕΝ απεικονίζει την εκκένωση της 111 Πτέρυγας Μάχης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρώσοι: Το ελληνικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε κατά λάθος φωτογραφίες από μυστικούς στρατιωτικούς χάρτες». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, κάνετε κλικ στις παρακάτω λέξεις. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ