Αρχική » Viral

Τουρκία: Ο χάρτης του τρόμου για τους Τούρκους – Δείτε που σταμάτησε να βρέχει

Η έκθεση ξηρασίας τράβηξε την προσοχή ενώ ο χειμώνας ήταν ξηρός σε πολλές περιοχές της Τουρκίας.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Τουρκία: Ο χάρτης του τρόμου για τους Τούρκους - Δείτε που σταμάτησε να βρέχει

Τουρκία: Ο χάρτης του τρόμου για τους Τούρκους που μετά το Ντιγιαρμπακίρ, τη Σανλιούρφα, το Μπάτμαν, το Αντιγιαμάν, το Μαρντίν και το Σιρνάκ είδαν και άλλη μία περιοχή να περνά στον μαύρο χάρτη της ξηρασίας.

Η Γενική Διεύθυνση Μετεωρολογίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας και Κλιματικής Αλλαγής της Τουρκίας δημοσίευσε τους τρέχοντες χάρτες ξηρασίας σε όλη τη χώρα.

Το Εσκισεχίρ ήταν μεταξύ των περιοχών που αντιμετώπισαν πρόβλημα έντονης ξηρασίας στον χάρτη ενώ ανακοινώθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ξηρασίας σε πόλεις όπως η Σμύρνη, το Αϊδίν και η Αττάλεια.

Τουρκία: Ο χάρτης του τρόμου για τους Τούρκους – Δείτε που σταμάτησε να βρέχει

Σύμφωνα με τη μέθοδο Standard Precipitation Index (SPI), η έκθεση ξηρασίας που συνέταξε η Γενική Διεύθυνση Μετεωρολογίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Αστικοποίησης και Κλιματικής Αλλαγής τράβηξε την προσοχή ενώ ο χειμώνας ήταν ξηρός σε πολλές περιοχές της Τουρκίας

Στον δημοσιευμένο χάρτη ξηρασίας, το Εσκισεχίρ από την ήπια ξηρασία για την περίδο από τον Αύγουστο έως τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, με βάση τους τελευταίους τρεις μήνες, αξιολογήθηκε στον κίνδυνο «πολύ σοβαρής ξηρασίας».

Την ίδια ώρα μέρος του Ικόνιου, του Αφιονκαραχισάρ και της Άγκυρας απειλούνται από «έκτακτη ξηρασία».

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Ρωγμή F-35 στην Ελλάδα και αγκάθι 800 εκατομμυρίων δολαρίων

Άρης: Eπιστρέφει από Αμερική ο Καρυπίδης – Η σχέση του ταξιδιού με τους «κιτρινόμαυρους»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Ο χάρτης του τρόμου για τους Τούρκους – Δείτε που σταμάτησε να βρέχει». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ