Αρχική » Viral

Τουρκία: Ο Τούρκος κατασκευαστής που δεν του έπεσε ούτε μία πολυτακοικία από τους σεισμούς λέει το μυστικό του

Ο Μουσταφά Εργκουβένογλου ανέφερε επίσης αυτό που ο ίδιος χαρακτήρισε το μυστικό της μη κατεδάφισης των κτιρίων του.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Τουρκία: Ο Τούρκος κατασκευαστής που δεν του έπεσε ούτε μία πολυτακοικία από τους σεισμούς λέει το μυστικό του

Τουρκία: Ο Τούρκος κατασκευαστής που δεν του έπεσε ούτε μία από τις 12 πολυτακοικίες που έφτιαξε στην περιοχή των σεισμών είπε το μυστικό του.

Ο Τούρκος πολιτικός μηχανικός Μουσταφά Εργκουβένογλου του οποίου οι 12 πολυκατοικίες και τα τρία δημόσια κτίρια στην Αντάκια δεν καταστράφηκαν, αποκάλυψε το μυστικό των κατασκευών του στο CNN Türk.

Σύμφωνα με τον Εργκουβένογλου «το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι ότι ελέγξαμε κάθε στάδιο της διαδικασίας κατασκευής των κτιρίων για να δούμε αν ενεργούσαν σύμφωνα με της προδιαγραφές».

Τουρκία: Ο Τούρκος κατασκευαστής που δεν του έπεσε ούτε μία πολυτακοικία

«Μία από τις βασικές διδασκαλίες μας στη μηχανική είναι αυτή. Τα κτίριά σας μπορεί να καταστραφούν κατά τη διάρκεια ενός σεισμού, αλλά κανένα ζωντανό ον μέσα δεν πρέπει να πεθάνει. Θα πρέπει να μπορούν να εκκενωθούν με κάποιο τρόπο. Η μόνη μας παρηγοριά είναι ότι σε κανένα από τα κτίρια που φτιάξαμε δεν υπήρχε καμία απώλεια ζωής», είπε.

Ο Μουσταφά Εργκουβένογλου ανέφερε επίσης αυτό που ο ίδιος χαρακτήρισε ως «το μυστικό της μη κατεδάφισης των κτιρίων του».

«Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι η χύτευση σκυροδέματος και προσαρτημένου σίδερου. Ελέγξαμε κάθε στάδιο για να δούμε αν είναι κατάλληλα», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Ο χάρτης του τρόμου για τους Τούρκους – Δείτε που σταμάτησε να βρέχει

Τρολάρει τον Μάριο Πρίαμο ο Αναγνωστόπουλος για τα ερωτικά του στο Survivor

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Ο Τούρκος κατασκευαστής που δεν του έπεσε ούτε μία πολυτακοικία από τους σεισμούς λέει το μυστικό του». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ