Αρχική » Viral

Τουρκία: Ο υπουργός εσωτερικών μίλαγε για την πάταξη της διαφθοράς και του έπεσε η τουρκική σημαία στο κεφάλι

Ο Τούρκος παρουσιαστής έκανε λόγο για... στρατηγό άνεμο.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή Viral
Τουρκία: Ο υπουργός εσωτερικών μίλαγε για την πάταξη της διαφθοράς και του έπεσε η τουρκική σημαία στο κεφάλι

Τουρκία: Ο υπουργός εσωτερικών μίλαγε για την πάταξη της διαφθοράς και του έπεσε η τουρκική σημαία στο κεφάλι την ώρα που έλεγε πως πρέπει να ανοίγουν τα τηλέφωνα των βουλευτών και των δημοσιογράφων.

«Θέλω να ελέγχονται πλήρως τα τηλεφωνικά μηνύματα των βουλευτών» είπε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού και εκείνη η ώρα του… έπεσε στο κεφάλι η τουρκική σημαία που ήταν δίπλα του.

Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, που θεωρείται ο ισχυρότερος υπουργός της κυβέρνησης Ερντογάν, πολλά μέλη της κυβέρνησης έχουν συκοφαντηθεί (σ.σ. έτσι με αυτό τον τρόπο θα διαπιστωθεί η αθωότητά τους).

Ο Τούρκος παρουσιαστής έκανε λόγο για… στρατηγό άνεμο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Ο υπουργός εσωτερικών μίλαγε για την πάταξη της διαφθοράς και του έπεσε η τουρκική σημαία στο κεφάλι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ